Advertisement

logo-adwords

Google Adwords

Adwords maakt het mogelijk om advertenties te tonen op basis van zoektermen in Google. Sta altijd bovenaan bij de gewensten zoektermen en ga direct voor de maximale conversie.

logo-bing

Bing Ads

Als standaard zoekmachine in de Microsoft Edge en Internet Explorer is Bing niet te onderschatten. Ook via deze zoekmachine is betaald adverteren op zoektermen mogelijk.

logo-facebook

Facebook

Bereik de gewenste doelgroep met advertenties op Facebook. Maak gebruik van specifieke targeting op basis van interesses en demografische kenmerken van je doelgroep.

logo-instagram

Instagram

Met dezelfde mogelijkheden als Facebook biedt Instagram een perfect platform met veel target opties en een hoge betrokkenheid van gebruikers.

Vergroot het succes van uw bedrijf met advertisement.

Zorg dat je gevonden wordt wanneer potentiële klanten op zoek zijn naar bedrijven en diensten zoals die van u. Advertenties worden weergegeven aan de hand van zoekwoorden die mensen gebruiken.

Maak je gebruik van Google Adwords of Bing Ads?  Dan betaalt u alleen voor resultaten, zoals klikken op je website of telefoontjes naar je bedrijf. Hogans heeft de expertise om Google Adwords of Bing Ads perfect in te stellen om de maximale conversie te halen met een minimaal budget.

Bij adverteren via de social media kanalen is het mogelijk de gewenste doelgroep te bereiken op basis van interesses en demografische kenmerken.

hogans-google-adwords

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Neem contact op met Hogans voor een vrijblijvend gesprek.

 

WAT WE DOEN BIJ HOGANS

hogans-voip

VoIP Telefonie

Ontdek de mogelijkheden van digitale telefonie.

VoIP Telefonie

Haal meer uit uw bedrijf met digitale telefoonverkeer. Niet alleen voordelig bellen, maar ook veel meer mogelijkheden. Koppelingen met software en andere tools.

email-marketing-magenta

E-mailmarketing

Verras en informeer klanten met nieuws, trends en aanbiedingen.

E-mailmarketing

Verras en informeer uw klanten met nieuws, trends en aanbiedingen. Laat zien dat u de specialist bent en waarom uw klanten met uw bedrijfs zaken doen.

e-commerce

Webshops

Gemakkelijk online verkopen. Bepaal zelf het niveau.

Webshops

Gemakkelijk online producten verkopen. Bepaal zelf het niveau. Van WooCommerce tot Magento 2. Van zelf invoeren van producten tot softwarekoppelingen. 

hogans-narrowcasting

Narrowcasting

Instore branding, inspiratie en informatie. 

Narrowcasting

Inspireer en informeer klanten en medewerkers met Narrowcasting. Bewegende beelden met het logo van uw bedrijf trekt de aandacht van iedereen.

internet

Websites

Online vindbaar en klaar voor conversie. Ook voor mobiele bezoekers.

Websites

Online vindbaar en klaar voor conversie met de nieuwste technieken. Ook voor mobiele bezoekers. Helemaal klaar voor de toekomst. 

social

Social

Informeer en inspireer nieuwe en bestaande klanten.

Social

Bereik verschillende doelgroepen via de social kanalen. Informeer en inspireer nieuwe en bestaande klanten. Laat zien waar uw bedrijf mee bezig is.

software

Software

Transformeer uw bedrijf met software op maat.

Software

Transformeer uw bedrijf met software op maat. Automatiseer en digitaliseer processen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

apps

Apps

Ontdek de mogelijkheden van smartphone applicaties.

Apps

Ontdek de mogelijkheden van smartphone applicaties en bedien uw doelgroep op maat. Kies de beste methode voor korte en lange termijn.

results

Advertisement

Direct nieuwe klanten met digitale promoties zoals Adwords.

Advertisement

Zorg direct voor nieuwe klanten met (betaalde) digitale promoties zoals Adwords. Doordat uitgaven en conversie gemeten worden zijn de kosten van een nieuwe klant duidelijk.

data

Data-oplossingen

Haal het maximale uit data. Ontdek nieuwe mogelijkheden.

Data-oplossingen

Haal het maximale uit uw data. Ontdek nieuwe mogelijkheden van opgeslagen data en genereer nieuwe mogelijkheden voor campagnes, promoties etc.