Skip to content

Point of Sale Promotion voor Fast Forward Nutrition

Voor Fast Forward Nutrition ontwikkelde we een vloerdisplay. Om de producten van Fast Forward Nutrition beter onder de aandacht te brengen bij het winkelend publiek. De display moet een belangrijk Point Of Sale (POS) worden.

Relevant Casting

Ook kan in de display een iPad toegevoegd worden dat die promotie laat zien over de producten, een vorm van relevant casting. Relevant casting verschilt met narrowcasting omdat het constant op een kleiner beeldscherm bij de klant getoont word. Door de display te voorzien van een scherm met videomateriaal  maken heb je een extra vorm van promotie. Op de het scherm komen opvallende visuals over het product om het zo nog aantrekkelijker te maken. Daarnaast is relevant casting specifiek gericht op de klant die er op dat moment mee te maken krijgt.

Een display kan het verschil maken

Veel mensen onderschatten een display in de winkel. Het is een krachtig middel om een product op te laten vallen. Maar je kunt niet zomaar een display in de hoek zetten en er niet meer naar omkijken. Omdat consumenten door veel dingen geprikkeld worden moet de display die je in de winkel zet echt uniek zijn. Als je de klanten iets biedt bijvoorbeeld met een actie of prijs heb heb je veel meer kans dat jouw Call-to-action effectief is. Ook werken middelen als plafond borden of vloerstickers goed omdat ze opvallen in jouw winkel. Bijna driekwart van de mensen maakt hun aankoopbeslissingen op de winkelvloer dus met een creatieve display of een opvallend concept trek je veel aandacht naar een product. Digitale content trekt ook 71% meer indruk dan traditioneel drukwerk (Bron: Theapsgroup). Het is dus belangrijk dat je niet alleen een indrukwekkende display ontwikkeld maar ook de visuals opvallend maakt om het uiterste uit het POS moment te halen.

Klanten spenderen gemiddeld meer tijd in de winkel

Door middel van de schermen die gebruikt worden bij Narrowcasting en Relevant casting blijven mensen langer in de winkel staan. Mensen zijn visueel ingesteld, dit wilt zeggen dat mensen zich sneller aangetrokken voelen tot plaatjes en filmpjes dan door een lap tekst. Klanten zullen langer in de winkel blijven op het moment dat er iets interessants op het scherm verschijnt. Het grote voordeel hieraan is dat jij nu meer tijd hebt om de klant iets te verkopen en de klant meer tijd heeft om nog ergens tegenaan te lopen of inspiratie op te doen van de producten/diensten die op het scherm verschijnen. Uit onderzoek blijkt ook dat 50% van de mensen naar het scherm kijken en dat 77% daarvan ook echt bij het scherm blijft hangen.

Leer meer van onze cases

hogans-logo-purple@2x

Info@hogans.nl

Parijsboulevard 209

3541 CS Utrecht

Nederland

KvK: 30264647

BTW: NL820908642B01