Modellen Database

Voor het groeiende Hair & Beauty Company bedacht Hogans Agency de Modellen Database: een handige database van alle modellen.

24 May 2017

Leestijd 2 minutes

Modellen database voor Hair & Beauty Company

Hair & Beauty Company wil haar kapsters ten alle tijden gespecialiseerd en up-to-date houden op de laatste haartrends. De nieuwste technieken moeten geoefend worden op modellen, en die komen vooral voort uit de eigen klantenkring. Hogans Agency bedacht de Modellen Database: een overzichtelijke en handige database van alle modellen waar Hair & Beauty Company een beroep op kan doen.

Online kunnen geïnteresseerden zich inschrijven. Hierbij kunnen ze de kenmerken van hun haar aangeven (met recente foto’s van het haar) , maar ook waar hun grens ligt. Zo geldt automatisch dat mensen die weinig of geen veranderingen willen in hun haar ook minder snel gebeld zullen worden. Dit is overzichtelijk opgesteld voor de kapsters, zodat die makkelijk keuzes kunnen maken.

Modellen Database

De database heeft voor zowel Hair & Beauty Company als voor de modellen voordelen. Voor de modellen is het inschrijven extra gemakkelijk gemaakt: je kunt al veel informatie invullen via Facebook. De drempel tot inschrijven wordt hiermee verlaagd. Voor Hair & Beauty Company worden inschrijvingen automatisch verwerkt in Pillar. Hierin kunnen de kapsters die de trainingen organiseren zelf de modellen bellen en uitnodigen. Ook geven de modellen bij het inschrijven goedkeuring voor het maken van foto’s tijdens trainingen. Die foto’s zijn goed te gebruiken voor de social media kanalen.

De Modellen Database zorgt voor leuke en nieuwe modellen bij trainingen. Dit zorgt voor goed beeldmateriaal voor social media, maar kan ook nieuwe klanten opleveren.

Deel dit artikel

Leer meer van Casestudies

Customer Journey Survey

Customer Journey Survey

ContentStrategieUXWeb
Vertaling systeem

Vertalingsstrategie vakantiewebsite

ContentStrategieUXWeb