E-mailmarketing

Persoonlijk

Met het geven van een e-mailadres geeft uw klant een persoonlijk ingang die zeer waardevol is. Het persoonlijk maken van e-mail door de naam te gebruiken is een manier die zorg voor nog meer interactie.

Inspireren

E-mailmarketing is een perfecte tool om klanten te binden door te informeren en inspireren. Laat uw klanten regelmatig weten wat uw bedrijf te bieden heeft. Zo blijft uw bedrijf onder de aandacht.

Resulaten meten

Met de juist e-mailmarketing worden e-mail verzonden met software. Hierdoor kan exact gemeten worden hoeveel ontvangers de e-mails openen en waar op geklikt wordt. Zo is duidelijk wat een campagne oplevert.

Automatiseren

Automatisch mailen is een waardevolle optie van e-mailmarketing. Verwelkom nieuwe klanten, verras bestaande klanten op basis van bezoeken, verjaardag of andere beschikbare data. Dit bespaart veel tijd.

Klanten inspireren en activeren met nieuwsbrieven

Meer conversie en geïnspireerde klanten is mogelijk met nieuwsbrieven. Actueler en persoonlijker dan ooit tevoren. Met persoonlijke nieuwsbrieven blijven klanten beter betrokken bij uw bedrijf en worden ze geactiveerd om iets te kopen of vaker te komen.

Goed inzicht in de behoefte plus de juiste timing is cruciaal. Wij stroomlijnen dit process, tot het best mogelijke resultaat.

Moderne e-mail software geeft de mogelijkheid om resultaten te meten zelfs tot een persoonlijk niveau. Zo is het mogelijk om exact te zien we een mail geopend heeft of waar deze persoon op heeft geklikt. Op basis hiervan kunnen weer nieuwe emails verzonden worden.

Een andere mogelijkheid is het automatisch verzenden van campagnes. Zo kan op basis van geboortedatum een contactpersoon een leuke e-mail ontvangen bij zijn verjaardag of ander jubileum.

hogans-nieuwsbrieven

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Neem contact op met Hogans voor een vrijblijvend gesprek.

 

WAT WE DOEN BIJ HOGANS

hogans-voip

VoIP Telefonie

Ontdek de mogelijkheden van digitale telefonie.

VoIP Telefonie

Haal meer uit uw bedrijf met digitale telefoonverkeer. Niet alleen voordelig bellen, maar ook veel meer mogelijkheden. Koppelingen met software en andere tools.

email-marketing-magenta

E-mailmarketing

Verras en informeer klanten met nieuws, trends en aanbiedingen.

E-mailmarketing

Verras en informeer uw klanten met nieuws, trends en aanbiedingen. Laat zien dat u de specialist bent en waarom uw klanten met uw bedrijfs zaken doen.

e-commerce

Webshops

Gemakkelijk online verkopen. Bepaal zelf het niveau.

Webshops

Gemakkelijk online producten verkopen. Bepaal zelf het niveau. Van WooCommerce tot Magento 2. Van zelf invoeren van producten tot softwarekoppelingen. 

hogans-narrowcasting

Narrowcasting

Instore branding, inspiratie en informatie. 

Narrowcasting

Inspireer en informeer klanten en medewerkers met Narrowcasting. Bewegende beelden met het logo van uw bedrijf trekt de aandacht van iedereen.

internet

Websites

Online vindbaar en klaar voor conversie. Ook voor mobiele bezoekers.

Websites

Online vindbaar en klaar voor conversie met de nieuwste technieken. Ook voor mobiele bezoekers. Helemaal klaar voor de toekomst. 

social

Social

Informeer en inspireer nieuwe en bestaande klanten.

Social

Bereik verschillende doelgroepen via de social kanalen. Informeer en inspireer nieuwe en bestaande klanten. Laat zien waar uw bedrijf mee bezig is.

software

Software

Transformeer uw bedrijf met software op maat.

Software

Transformeer uw bedrijf met software op maat. Automatiseer en digitaliseer processen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

apps

Apps

Ontdek de mogelijkheden van smartphone applicaties.

Apps

Ontdek de mogelijkheden van smartphone applicaties en bedien uw doelgroep op maat. Kies de beste methode voor korte en lange termijn.

results

Advertisement

Direct nieuwe klanten met digitale promoties zoals Adwords.

Advertisement

Zorg direct voor nieuwe klanten met (betaalde) digitale promoties zoals Adwords. Doordat uitgaven en conversie gemeten worden zijn de kosten van een nieuwe klant duidelijk.

data

Data-oplossingen

Haal het maximale uit data. Ontdek nieuwe mogelijkheden.

Data-oplossingen

Haal het maximale uit uw data. Ontdek nieuwe mogelijkheden van opgeslagen data en genereer nieuwe mogelijkheden voor campagnes, promoties etc.