Narrowcasting

Branding

Breng uw merk of bedrijf visueel onder de aandacht met bewegende beelden. 55% van de mensen kijkt naar informatie die op narrowcasting getoond wordt.

Video realisatie

Het filmen en/of monteren kan door Hogans worden opgepakt. Onze video-specialisten maken professionele video's die passen bij uw bedrijf.

Management

Het inplannen en onderhoud van de narrowcasting beelden kan door Hogans volledig gedaan worden. Focus op de dingen waar u goed in bent.

Klanten en medewerkers visueel triggeren

Narrowcasting ook wel  'Digital Signage' genoemd,  biedt u de mogelijkheid om uw interne en externe communicatie te verbeteren.

Door middel van de schermen die gebruikt worden bij Narrowcasting  blijven mensen langer in de winkel staan. Mensen zijn visueel ingesteld, dit wilt zeggen dat mensen zich sneller aangetrokken voelen tot plaatjes en filmpjes dan door een lap tekst. Klanten zullen langer in de winkel blijven op het moment dat er iets interessants op het scherm verschijnt.

Het grote voordeel hieraan is dat u nu meer tijd hebt om de klant iets te verkopen en de klant meer tijd heeft om nog ergens tegenaan te lopen of inspiratie op te doen van de producten/diensten die op het scherm verschijnen. Uit onderzoek blijkt ook dat 50% van de mensen naar het scherm kijken en dat 77% daarvan ook echt bij het scherm blijft hangen.

Maar niet alleen klanten, ook medewerkers worden visueel geïnspireerd en gemotiveerd van Narrowcasting. Een ander bijkomend voordeel is dat de beelden kunnen functioneren als 'spiekbriefje' zodat lopende acties gemakkelijker en beter onder de aandacht gebracht worden door de medewerkers.

hogans-digital-singage

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Neem contact op met Hogans voor een vrijblijvend gesprek.

 

WAT WE DOEN BIJ HOGANS

hogans-voip

VoIP Telefonie

Ontdek de mogelijkheden van digitale telefonie.

VoIP Telefonie

Haal meer uit uw bedrijf met digitale telefoonverkeer. Niet alleen voordelig bellen, maar ook veel meer mogelijkheden. Koppelingen met software en andere tools.

email-marketing-magenta

E-mailmarketing

Verras en informeer klanten met nieuws, trends en aanbiedingen.

E-mailmarketing

Verras en informeer uw klanten met nieuws, trends en aanbiedingen. Laat zien dat u de specialist bent en waarom uw klanten met uw bedrijfs zaken doen.

e-commerce

Webshops

Gemakkelijk online verkopen. Bepaal zelf het niveau.

Webshops

Gemakkelijk online producten verkopen. Bepaal zelf het niveau. Van WooCommerce tot Magento 2. Van zelf invoeren van producten tot softwarekoppelingen. 

hogans-narrowcasting

Narrowcasting

Instore branding, inspiratie en informatie. 

Narrowcasting

Inspireer en informeer klanten en medewerkers met Narrowcasting. Bewegende beelden met het logo van uw bedrijf trekt de aandacht van iedereen.

internet

Websites

Online vindbaar en klaar voor conversie. Ook voor mobiele bezoekers.

Websites

Online vindbaar en klaar voor conversie met de nieuwste technieken. Ook voor mobiele bezoekers. Helemaal klaar voor de toekomst. 

social

Social

Informeer en inspireer nieuwe en bestaande klanten.

Social

Bereik verschillende doelgroepen via de social kanalen. Informeer en inspireer nieuwe en bestaande klanten. Laat zien waar uw bedrijf mee bezig is.

software

Software

Transformeer uw bedrijf met software op maat.

Software

Transformeer uw bedrijf met software op maat. Automatiseer en digitaliseer processen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

apps

Apps

Ontdek de mogelijkheden van smartphone applicaties.

Apps

Ontdek de mogelijkheden van smartphone applicaties en bedien uw doelgroep op maat. Kies de beste methode voor korte en lange termijn.

results

Advertisement

Direct nieuwe klanten met digitale promoties zoals Adwords.

Advertisement

Zorg direct voor nieuwe klanten met (betaalde) digitale promoties zoals Adwords. Doordat uitgaven en conversie gemeten worden zijn de kosten van een nieuwe klant duidelijk.

data

Data-oplossingen

Haal het maximale uit data. Ontdek nieuwe mogelijkheden.

Data-oplossingen

Haal het maximale uit uw data. Ontdek nieuwe mogelijkheden van opgeslagen data en genereer nieuwe mogelijkheden voor campagnes, promoties etc.