ANALYTICS & STRATEGY

Data kan een lastig obstakel zijn als je niet weet wat je er mee moet doen. Maar gelukkig is Hogans Agency een expert in webanalytics. We weten waar we moeten kijken, wat data betekent en laten dat graag aan jou zien.

Webanalytics en Strategie

Voor het analyseren van jouw data maken we gebruik van zeer uiteenlopende bronnen: dit geeft ons het meest duidelijke beeld en dit combineren wij voor een zo’n compleet mogelijk resultaat. We gebruiken:

  • Google Analytics : zie waar je bezoekers vandaan komen, hoe lang ze op je website blijven, en wanneer ze de pagina verlaten.
  • Google Tagmanager : meet specifieke knoppen (winkelmand, nieuwsbrief) en kom erachter hoe vaak er op geklikt wordt.
  • Google Search Console : houdt zoekresultaten van uw website bij in Google.
  • Heatmaps (Clicks & Scroll) :  een visueel overzicht van waar je bezoekers op klikken, met hun muis aanwijzen en naartoe scrollen.
  • Visitor Recordings :  volg je bezoekers met recordings en ontdek hoe zij jouw website beleven en waar ze tegenaan lopen.

We beginnen met overleg: we stellen samen met jou concrete en duidelijke doelen. Daarna kun je ervoor kiezen voor een maandelijks rapport van ons, of krijg zelf toegang tot de resultaten. Als je een beginner bent raden we aan om te kiezen voor een maandelijks rapport, omdat het analyseren van data echt een vak is.

MEER OVER ONS? BEKIJK DE CASESTUDIES