DESIGN & UX

Bij design gaat het ons niet om wat wij mooi vinden, maar wat jij als klant mooi vindt. We nemen jouw wensen en ideeën mee in ons ontwerp. Samen kijken we naar je merk, je visie en je doelgroep. Want die staan centraal. Uiteindelijk moet er een unieke user experience gecreëerd worden op jouw website.

User Experience Design

Voor het ontwerpen van jouw website gebruiken we het Fogg Behaviour Model als basis. Wat houd dit model precies in?

hogans-motivation-bgfogg
  • Fogg Behaviour: Jouw klanten willen zo min mogelijk moeite doen als het gaat om formulieren invullen, zichzelf inschrijven, ect. Het klinkt misschien als een kleine moeite, maar er zijn genoeg mensen die daarbij afhaken. Wij nemen gebruiksgemak mee in ons design, zodat je bereik nog groter wordt. Hoe doen we dat? Als iemand een vraag heeft, gebeurt het vaak dat diegene een formulier moet invullen met zijn vraag. Een livechat biedt dan oplossing: het scheelt de klant tijd en de drempel om zijn/haar vraag te stellen wordt zo enorm verlaagd.

We maken gebruik van patterns (bijv. menu-opties) waarvan bewezen is dat ze werken, maar we zijn ook in staat om eigen oplossingen en opties te creëren. Hogans Agency maakt moderne en eigentijdse designs die van alle gebruiksgemakken zijn voorzien.

MEER OVER ONS WETEN? BEKIJK ALLE CASESTUDIES