SEARCH RESULTS

Gevonden worden op Google is belangrijk. Want je website kan nog zo mooi zijn, maar met de verkeerde technische instellingen heb je daar niets aan. Hogans Agency helpt je jouw website te optimaliseren zodat je goed vindbaar bent in Google.

Gevonden worden op Google

Bij Hogans Agency bepalen we de meest effectieve SEO/SEA strategie. Dit is hoe we te werk gaan:

SEO ( Search Engine Optimizations):

  • We meten de juiste zoekwoorden die passen bij jouw doelgroep en website. Deze keywoorden moeten terugkomen in urls, blogposts en andere content op je website om zo goed gevonden te worden in Google.
  • We meten of de website de juiste technische instellingen heeft. Het is belangrijk dat Google al de nodige pagina’s kan bereiken en dat deze ook zoekmachinevriendelijk zijn.

SEA (Search Engine Advertising):

  • Met gebruik van Google Adwords zetten we in op SEA, oftewel zoekmachine adverteren. We schrijven advertentieteksten en selecteren de juiste zoekwoorden: zo maken we je campagne effectiever!

 

Deze strategie is geen eenmalige uitvoering, maar het blijft een proces die aandacht nodig heeft. Om er optimaal van te kunnen blijven profiteren blijven we kijken naar hoe jouw website geoptimaliseerd kan worden in SEO en SEA. Dit zijn geen korte-termijn oplossingen, we kijken naar de lange termijn. Resultaat: meer bezoekers, conversie en klanten!

MEER OVER ONS WETEN? BEKIJK DE CASESTUDIES