SOCIAL

Een like hier, een retweet daar, en maar blijven scrollen op Instagram: iedereen doet aan social media. Ook jouw doelgroep. Geen gebruik maken van social media is met recht een gemiste kans voor jouw bedrijf. Kortom: je kunt niet meer achterblijven. Gebruik maken van social media betekent investeren in je bedrijf: stel je bedrijf open voor social media!

Social Media

Wij kunnen je helpen met het uitzoeken van de handigste social media kanalen voor jouw bedrijf. We hebben veel ervaring met wat wel of niet werkt. Het belangrijkste: wat werkt?

  • Persoonlijke touch: berichten op Facebook die een persoonlijk tintje hebben kunnen over het algemeen veel meer bereik verwachten dan een simpel, zakelijk bericht.
  • Snelle video-updates: je kunt Instagram goed gebruiken voor korte video-updates van maximaal een minuutje.
  • Scherpe tweets: Twitter is een mooi middel om kort en krachtig te reageren op brand-news, vragen of misschien wel klachten. Kijk hoe handig bijvoorbeeld NS dit aanpakt!

Je moet social media niet zien als een blokkade, maar als handige tool die je kunt inzetten om je bedrijf nog beter op de kaart te zetten. Hogans Agency is opgegroeid met social media en weet als geen ander hoe ieder social media kanaal werkt.

MEER OVER ONS WETEN? BEKIJK DE CASESTUDIES