WEB + APPS

Hogans Agency heeft alle kennis in huis als het gaat om ontwikkelen van websites en apps, databases en custom elementen. Door onze kennis en techniek te combineren met onze design skills en creativiteit is alles mogelijk.

Websites en Apps

We hebben digitale oplossingen voor elk platform. Samen bepalen we het gewenste platform en de allerbeste techniek. Onze ontwikkelaars willen alleen het beste. En dat bereiken we zo:

  • Veilig: een veilige server met bijvoorbeeld een SSL-certificaat, die gegevens veilig houdt op de website zonder dat ze bijvoorbeeld onderschept kunnen worden.
  • SEO-geoptimaliseerd: we optimaliseren elke website zodat die zoekmachine-proof is door middel van de juiste content en technische aanpassingen.
  • Beoordeeld: een website die gecontroleerd en beoordeeld is door meerdere ontwikkelaars. Zodat we niets over het hoofd zien.
  • Getest: onze creaties worden uitgebreid getest. Testen is essentieel als we kwaliteit willen leveren. En als we pagina’s op verschillende momenten testen, kunnen er eventuele fouten op tijd uit worden gehaald.
  • Custom Code: wij maken zoveel mogelijk gebruik van custom code en schone elementen. Deze custom code hebben we zelf geprogrammeerd. Dit kost meer tijd, maar hierdoor kunnen er achteraf makkelijker wijzigingen doorgevoerd worden.

Door onze kennis en ervaring hebben wij met veel plezier al vele digitale successen behaald. Hogans Agency is een perfecte partner bij het ontwikkelen en optimaliseren van jouw online ambities.

MEER OVER ONS WETEN? BEKIJK DE CASESTUDIES