Routebeschrijving

Ben je van plan om ons binnenkort te bezoeken? Ons kantoor in Utrecht Leidsche Rijn is goed bereikbaar. Laat ons je helpen met het vinden van de beste reisoptie voor jou.

Auto

hogans-parkeergarage

Ons kantoor in Leidsche Rijn is uitstekend bereikbaar met de auto. Ons kantoor ligt bijna direct aan de A2 en de Vleutensebaan (Utrecht Centrum). Maak gebruik van parkeergarage P2 als je vanuit het Centrum arriveert. Kom je vanaf de snelweg? Gebruik dan P1. Het kantoorpand kan op de onderste verdieping (-1) direct vanuit de garage betreden worden. 

Volg de groene borden in de parkeergarage. Deze leiden je naar de groene parkeerplaatsen. Bel aan bij de deur waar Regus boven staat.

Bekijk de routebeschrijving vanaf uw locatie.

Openbaar vervoer

hogans-office

Hogans is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Via Utrecht Centraal is er de mogelijkheid om de trein of bus te pakken. Verschillende bussen vanaf Jaarbeurszijde en Centrumzijde rijden naar Leidsche Rijn.

Ook rijden er 2 treinen die via Leidsche Rijn rijden: De sprinter richting Den Haag centrum en de sprinter richting Woerden.

Bekijk hieronder de actuele reistijden via Utrecht Centraal.

Fiets

hogans-fiets-v2

Sportief bezig? Of geen auto? Je kunt ons ook op de fiets bezoeken. Leidsche Rijn Centrum is ingericht voor voetgangers en fietsers. Rondom ons kantoor is genoeg ruimte om de fiets te parkeren. Ook is er een bewaakte fietsenstalling.

De fietsenstalling is 24/7 toegankelijk, overdekt en voorzien van bewakingscamera's. De fietsenstalling is de eerste 24 uur gratis. De stalling is ook voor scooters en brommers.

Ingang

De ingang bevind zich aan de kop van de Parijsboulevard.De deur is te herkennen aan het Rivoli logo die erboven hangt. Om binnen te komen dien je aan te bellen. Vraag naar Hogans, zo krijgen wij een melding dat je er bent. De receptie zit op de 1e etage.

IMG_7850