Software

javascript-logo

Javascript

Een veel gebruikte, snelle en moderne programmeertaal die voor client-side en server-side kan worden ingezet. Uitermate geschikt voor applicaties.

firebase-logo

Firebase

Firebase is de nieuwe standaard in app life cycle management. De beste tools voor het ontwikkelen van applicaties voor nu en in de toekomst.

Cloud based

Installatie op een device is niet meer nodig. Dit zorgt ervoor dat de performance voor iedereen optimaal is. Sneller en eenvoudiger.

Sneller en beter werken met uw eigen software-applicatie

Om het verwerken, bewerken en verzamelen van data gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken kan software op maat gemaakt worden. Met een intuïtief en gemakkelijk bruikbare interface kunnen gebruikers de gewenste handelingen uitvoeren en de software optimaal gebruiken.

Software applicaties hoeven niet meer geïnstalleerd te worden op een device (computer of tablet). Maar kunnen via de browser geopend worden. Dit maakt het oplossen van fouten op lanceren van een nieuwe versie sneller en veel eenvoudiger. In specifieke gevallen waarbij de software een verbinding nodig heeft met specifieke hardware op een device is installeren wel nodig.

In veel gevallen kan software klein starten en steeds verder uitgebreid worden. Informeer naar de mogelijkheden van software voor uw bedrijf.

 

software

SOFTWARE PROJECTEN

Hogans Play: professionele websites voor starters

Professionele websites voor beginners: Hogans Play maakt websites bouwen heel makkelijk. Met kant-en-klare templates en belangrijke meettools zet je webpagina’s volledig naar eigen hand. Hogans ...
Lees meer

Longevityze Before & After Photo App

Before & After App Longevityze In samenwerking met Longevity heeft Hogans Agency een smartphone applicatie ontwikkeld voor professionals in de gezondheid en beauty branche: Longevityze ...
Lees meer

Abonnementen Configurator

Voor Hair & Beauty Company ontworpen we de HBC Abonnementen Configurator. Een handige tool die de gebruiker op zijn eigen tijd en wijze kan gebruiken ...
Lees meer

Pillarrr: Ondersteuning in de salon

Hogans Agency ontwikkelde een totaaloplossing voor het beheer van informatie in de kapsalon: Pillarrr! Een applicatie die in korte tijd de steunpilaar van iedere medewerker ...
Lees meer

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Neem contact op met Hogans voor een vrijblijvend gesprek.

 

WAT WE DOEN BIJ HOGANS

hogans-voip

VoIP Telefonie

Ontdek de mogelijkheden van digitale telefonie.

VoIP Telefonie

Haal meer uit uw bedrijf met digitale telefoonverkeer. Niet alleen voordelig bellen, maar ook veel meer mogelijkheden. Koppelingen met software en andere tools.

email-marketing-magenta

E-mailmarketing

Verras en informeer klanten met nieuws, trends en aanbiedingen.

E-mailmarketing

Verras en informeer uw klanten met nieuws, trends en aanbiedingen. Laat zien dat u de specialist bent en waarom uw klanten met uw bedrijfs zaken doen.

e-commerce

Webshops

Gemakkelijk online verkopen. Bepaal zelf het niveau.

Webshops

Gemakkelijk online producten verkopen. Bepaal zelf het niveau. Van WooCommerce tot Magento 2. Van zelf invoeren van producten tot softwarekoppelingen. 

hogans-narrowcasting

Narrowcasting

Instore branding, inspiratie en informatie. 

Narrowcasting

Inspireer en informeer klanten en medewerkers met Narrowcasting. Bewegende beelden met het logo van uw bedrijf trekt de aandacht van iedereen.

internet

Websites

Online vindbaar en klaar voor conversie. Ook voor mobiele bezoekers.

Websites

Online vindbaar en klaar voor conversie met de nieuwste technieken. Ook voor mobiele bezoekers. Helemaal klaar voor de toekomst. 

social

Social

Informeer en inspireer nieuwe en bestaande klanten.

Social

Bereik verschillende doelgroepen via de social kanalen. Informeer en inspireer nieuwe en bestaande klanten. Laat zien waar uw bedrijf mee bezig is.

software

Software

Transformeer uw bedrijf met software op maat.

Software

Transformeer uw bedrijf met software op maat. Automatiseer en digitaliseer processen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

apps

Apps

Ontdek de mogelijkheden van smartphone applicaties.

Apps

Ontdek de mogelijkheden van smartphone applicaties en bedien uw doelgroep op maat. Kies de beste methode voor korte en lange termijn.

results

Advertisement

Direct nieuwe klanten met digitale promoties zoals Adwords.

Advertisement

Zorg direct voor nieuwe klanten met (betaalde) digitale promoties zoals Adwords. Doordat uitgaven en conversie gemeten worden zijn de kosten van een nieuwe klant duidelijk.

data

Data-oplossingen

Haal het maximale uit data. Ontdek nieuwe mogelijkheden.

Data-oplossingen

Haal het maximale uit uw data. Ontdek nieuwe mogelijkheden van opgeslagen data en genereer nieuwe mogelijkheden voor campagnes, promoties etc.