Een uitdagende stage
bij Hogans Agency

Hogans Agency biedt een leerzame stage waar veel tijd is voor begeleiding en verbetering van je vaardigheden.

Lees verder

Loop stage bij Hogans Agency!

Wij zijn op zoek naar stagiairs. Bij Hogans Agency houden wij ons bezig met het ontwerp, realisatie en onderhoud van websites, digitale applicaties en concepten. 
Je werkt met ons team mee aan opdrachten voor onze klanten maar hebt regelmatig ook de mogelijkheid om je kennis en creativiteit te gebruiken om jezelf te verdiepen in eigen projecten of concepten.

Je wordt begeleid door echte experts. Elke dag is een gezellig, leerzaam en nieuwe uitdaging. Wij zijn een erkend leerbedrijf van het SBB.

Stage bij Hogans Agency: Wat bieden wij jou?

Bereikbaarheid

Centraal gelegen in Nederland

Ons kantoor is gemakkelijk bereikbaar met de auto, fiets en openbaar vervoer. Kom je met het openbaar vervoer? Met de bus ben je binnen 5 minuten van Utrecht Centraal in Papendorp. Om de 5 minuten rijd er wel een bus. Ook vanuit andere richtingen komt veel busverkeer door Papendorp. Vanaf de bushalte(s) ligt ons kantoor op 5-8 minuten loopafstand.

Faciliteiten

De lekkerste koffie en broodjes

Bij Hogans Agency zijn alle faciliteiten aanwezig om lekker en geïnspireerd aan de slag te kunnen. Koffie, thee, Cup-a-soup etc. zijn onbeperkt beschikbaar. Dagelijks is het gemeenschappelijk restaurant voorzien van verse producten om een lunch samen te stellen. Neem je liever je eigen voedsel mee? Dat kan natuurlijk ook.

Stagevergoeding

Werken wordt beloond

Hoewel een vergoeding niet verplicht is biedt Hogans Agency iedere stagiair een marktconforme stagevergoeding. Dit doen we omdat we vinden jouw dagelijkse inzet voor ons en onze klante tijdens je stageperiode een vergoeding verdiend. Werken wordt beloond. Niet alleen met kennis en ervaring maar ook met keiharde contanten.

Ontwikkeling

Ontwikkeling van jezelf

Het belangrijkste wat we je bieden bij Hogans Agency is de ontwikkeling van jezelf. Bij ons werk je mee aan projecten voor echte klanten. Je werkt mee als volwaardig team-member en krijgt de gelegenheid om hierin te groeien. We staat altijd open voor jouw interessen en geven je de kans om je hierin verder te ontwikkelen.

Solliciteren bij Hogans Agency

Files must be less than 2 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png pdf doc docx ppt pptx tar zip.