Webshops

hogans-magento

Magento

De koning onder de webshops. Magento is een professionele keuze met veel thema's, extensies en mogelijkheden tot aanpassingen op maat

hogans-presta

Prestashop

Minder bekend platform van Franse oorsprong. Solide platform met veel extensies en mogelijkheden. Maar minder ondersteunt als Magento.

woocommerce-hogans

WooCommerce

Ideaal om te starten en de markt te verkennen. Laag instaptarief en een prima basis versie om te starten met het verkopen van producten.

Verkoop uw producten gemakkelijk en professioneel online

Uw producten online verkopen kan op verschillende manieren en niveau's. Er zijn verschillende platformen die aansluiten bij uw wensen. Om te starten met verkopen en de markt te verkennen kan er op een laagdrempelige manier begonnen worden met bijvoorbeeld WooCommerce. Gemakkelijk te installeren op iedere WordPress website.

Uitgebreidere platform met meer extensies, instellingen en mogelijkheden zoals Magento of Presta. We kunnen  altijd een goed advies geven en informeren over de verschillen van de platformen. Ook kunnen we u ondersteunen met de inrichting en onderhoud van de webshop.

 

 

hogans-webshops

WEBSITE PROJECTEN

Website en webshop Human Design Coach

Voor Human Design heeft Hogans een website gerealiseerd die informatie biedt over het Human Design Principe. Bezoekers kunnen hier het aanbod aan readings en coaching ...
Lees meer

Inova Hair B2B webshop

Voor Inova Hair heeft Hogans een moderne site gerealiseerd die met uitzonderlijk veel gemak voor het bestellen van producten. De website is gericht op kapsalons ...
Lees meer

Webshop De Bruin B.V. met Magento 2

Met de realisatie van de nieuwe website/webshop van de Bruin B.V. komt een einde aan het scheiden van website en webshop als aparte websites. Op ...
Lees meer

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Neem contact op met Hogans voor een vrijblijvend gesprek.

 

WAT WE DOEN BIJ HOGANS

hogans-voip

VoIP Telefonie

Ontdek de mogelijkheden van digitale telefonie.

VoIP Telefonie

Haal meer uit uw bedrijf met digitale telefoonverkeer. Niet alleen voordelig bellen, maar ook veel meer mogelijkheden. Koppelingen met software en andere tools.

email-marketing-magenta

E-mailmarketing

Verras en informeer klanten met nieuws, trends en aanbiedingen.

E-mailmarketing

Verras en informeer uw klanten met nieuws, trends en aanbiedingen. Laat zien dat u de specialist bent en waarom uw klanten met uw bedrijfs zaken doen.

e-commerce

Webshops

Gemakkelijk online verkopen. Bepaal zelf het niveau.

Webshops

Gemakkelijk online producten verkopen. Bepaal zelf het niveau. Van WooCommerce tot Magento 2. Van zelf invoeren van producten tot softwarekoppelingen. 

hogans-narrowcasting

Narrowcasting

Instore branding, inspiratie en informatie. 

Narrowcasting

Inspireer en informeer klanten en medewerkers met Narrowcasting. Bewegende beelden met het logo van uw bedrijf trekt de aandacht van iedereen.

internet

Websites

Online vindbaar en klaar voor conversie. Ook voor mobiele bezoekers.

Websites

Online vindbaar en klaar voor conversie met de nieuwste technieken. Ook voor mobiele bezoekers. Helemaal klaar voor de toekomst. 

social

Social

Informeer en inspireer nieuwe en bestaande klanten.

Social

Bereik verschillende doelgroepen via de social kanalen. Informeer en inspireer nieuwe en bestaande klanten. Laat zien waar uw bedrijf mee bezig is.

software

Software

Transformeer uw bedrijf met software op maat.

Software

Transformeer uw bedrijf met software op maat. Automatiseer en digitaliseer processen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

apps

Apps

Ontdek de mogelijkheden van smartphone applicaties.

Apps

Ontdek de mogelijkheden van smartphone applicaties en bedien uw doelgroep op maat. Kies de beste methode voor korte en lange termijn.

results

Advertisement

Direct nieuwe klanten met digitale promoties zoals Adwords.

Advertisement

Zorg direct voor nieuwe klanten met (betaalde) digitale promoties zoals Adwords. Doordat uitgaven en conversie gemeten worden zijn de kosten van een nieuwe klant duidelijk.

data

Data-oplossingen

Haal het maximale uit data. Ontdek nieuwe mogelijkheden.

Data-oplossingen

Haal het maximale uit uw data. Ontdek nieuwe mogelijkheden van opgeslagen data en genereer nieuwe mogelijkheden voor campagnes, promoties etc.