Websites

SEO

Vindbaarheid

Voor een website is het belangrijk om gevonden worden door de juiste doelgroep. Met de juiste tools brengen wij nauwkeurig in kaart wat de mogelijkheden en uitdagingen zijn voor uw website.

CMS

Onderhouden

Gemakkelijk te onderhouden, veranderen en uit te breiden zijn belangrijke eigenschappen voor een website. Afhankelijk van de wensen wordt het beste CMS (Content Management Systeem) gekozen.

RESPONSIVE

Mobiele weergave

Gemiddeld gebruiken de meeste bezoekers hun smartphone voor een website bezoek en dit gemiddelde blijft stijgen. De mobiele weergave is daarom uitermate belangrijk en iets waar we altijd aandacht voor hebben.

ANALYTICS

Meten is weten

Met de nieuwste tools zoals Google Analytics, Google Search Console, Heatmaps etc. houden wij in de gaten hoe onze websites gezocht, gevonden en gebruikt worden. Dit geeft nieuwe inzicht voor onderhoud en verbeteringen.

Haal het maximale uit uw websitebezoekers

Het is in deze tijd niet meer nodig om iemand te overtuigen van het belang van een website. Met een blijvende groei aan aanbod op het internet en het dalende geduld van gebruikers is het belangrijk om (potentiële) bezoekers steeds sneller te overtuigen en op de juiste manier te informeren.

Een moderne website is niet meer het statische visitekaartje waar 1x per jaar aandacht voor is. Daarom is het belangrijk dat inzicht in gebruik en onderhoud gemakkelijk en toegankelijk is. Zodat mee gaan met de tijd minimal inspanning kost.

Met een breed netwerk van verschillende klanten hebben we bij Hogans goed zicht op de huidige ontwikkelingen en veranderd gedrag van gebruikers.

hogans-websites

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Neem contact op met Hogans voor een vrijblijvend gesprek.

 

WEBSITE PROJECTEN

Website en webshop Human Design Coach

Voor Human Design heeft Hogans een website gerealiseerd die informatie biedt over het Human Design Principe. Bezoekers kunnen hier het aanbod aan readings en coaching ...
Lees meer

Inova Hair B2B webshop

Voor Inova Hair heeft Hogans een moderne site gerealiseerd die met uitzonderlijk veel gemak voor het bestellen van producten. De website is gericht op kapsalons ...
Lees meer

De nieuwe website van Top Hoveniers Dauvillier

De nieuwe website van Top Hoveniers Dauvillier draagt bij aan het vertrouwen van bezoekers door professionaliteit uit te stralen. De site geeft een goed beeld ...
Lees meer

Huisstijl en website Allround Trading

Als International Trading Company is het onmogelijk om zonder een professionele indruk met vertrouwen te handelen. Dit geldt ook voor de online professionaliteit. Voor Allround ...
Lees meer

Een moderne website voor Koeman reclame

Koeman reclame wilde door een nieuwe website meegaan met de tijd. Wij hebben de website in 2019 geheel vernieuwd. Door de optimale snelheid en vindbaarheid ...
Lees meer

Online vakmanschap voor VDH Loodgieter

Voor de nieuwe website van VDH Loodgieter hebben we gebruik gemaakt van Hogans Play. Door dit systeem te gebruiken konden we een website neerzetten waar ...
Lees meer

Hogans maakt de perfecte website voor Schaafsma Kliniek

Omdat wij bij Hogans er alles aan doen om onze websites zo perfect mogelijk te maken. Vinden wij het belangrijk om de ideeën van klanten ...
Lees meer

Hogans Play: professionele websites voor starters

Professionele websites voor beginners: Hogans Play maakt websites bouwen heel makkelijk. Met kant-en-klare templates en belangrijke meettools zet je webpagina’s volledig naar eigen hand. Hogans ...
Lees meer

Abonnementen Configurator

Voor Hair & Beauty Company ontworpen we de HBC Abonnementen Configurator. Een handige tool die de gebruiker op zijn eigen tijd en wijze kan gebruiken ...
Lees meer

Prijsconfigurator vakantiewebsite

Voor Holiday Rentals Spain ontworpen en realiseerde we een nieuwe prijsconfigurator. Met als doel het voor de bezoeker makkelijker en duidelijker te maken om de ...
Lees meer

WAT WE DOEN BIJ HOGANS

hogans-voip

VoIP Telefonie

Ontdek de mogelijkheden van digitale telefonie.

VoIP Telefonie

Haal meer uit uw bedrijf met digitale telefoonverkeer. Niet alleen voordelig bellen, maar ook veel meer mogelijkheden. Koppelingen met software en andere tools.

email-marketing-magenta

E-mailmarketing

Verras en informeer klanten met nieuws, trends en aanbiedingen.

E-mailmarketing

Verras en informeer uw klanten met nieuws, trends en aanbiedingen. Laat zien dat u de specialist bent en waarom uw klanten met uw bedrijfs zaken doen.

e-commerce

Webshops

Gemakkelijk online verkopen. Bepaal zelf het niveau.

Webshops

Gemakkelijk online producten verkopen. Bepaal zelf het niveau. Van WooCommerce tot Magento 2. Van zelf invoeren van producten tot softwarekoppelingen. 

hogans-narrowcasting

Narrowcasting

Instore branding, inspiratie en informatie. 

Narrowcasting

Inspireer en informeer klanten en medewerkers met Narrowcasting. Bewegende beelden met het logo van uw bedrijf trekt de aandacht van iedereen.

internet

Websites

Online vindbaar en klaar voor conversie. Ook voor mobiele bezoekers.

Websites

Online vindbaar en klaar voor conversie met de nieuwste technieken. Ook voor mobiele bezoekers. Helemaal klaar voor de toekomst. 

social

Social

Informeer en inspireer nieuwe en bestaande klanten.

Social

Bereik verschillende doelgroepen via de social kanalen. Informeer en inspireer nieuwe en bestaande klanten. Laat zien waar uw bedrijf mee bezig is.

software

Software

Transformeer uw bedrijf met software op maat.

Software

Transformeer uw bedrijf met software op maat. Automatiseer en digitaliseer processen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

apps

Apps

Ontdek de mogelijkheden van smartphone applicaties.

Apps

Ontdek de mogelijkheden van smartphone applicaties en bedien uw doelgroep op maat. Kies de beste methode voor korte en lange termijn.

results

Advertisement

Direct nieuwe klanten met digitale promoties zoals Adwords.

Advertisement

Zorg direct voor nieuwe klanten met (betaalde) digitale promoties zoals Adwords. Doordat uitgaven en conversie gemeten worden zijn de kosten van een nieuwe klant duidelijk.

data

Data-oplossingen

Haal het maximale uit data. Ontdek nieuwe mogelijkheden.

Data-oplossingen

Haal het maximale uit uw data. Ontdek nieuwe mogelijkheden van opgeslagen data en genereer nieuwe mogelijkheden voor campagnes, promoties etc.