Skip to content

Abonnementen Configurator

Voor Hair & Beauty Company ontworpen we de HBC Abonnementen Configurator. Een handige tool die de gebruiker op zijn eigen tijd en wijze kan gebruiken om een abonnement af te sluiten.

Abonnementen Configurator

De tool is overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. De klant selecteert de haarlengte, het soort abonnement, de looptijd van het abonnement en de wijze van betaling (eenmalige of maandelijkse betaling). Bij elke wijziging of keuze die gemaakt wordt, verandert de calculator het bedrag automatisch, waardoor de klant telkens precies weet wat de kosten zijn.

Effectief overbrengen van informatie

Een ander voordeel zit hem in het overbrengen van de informatie. In de salon kan de klant al geïnformeerd worden over de mogelijkheden van een abonnement. Omdat de prijs van een abonnement hoog kan oplopen wordt zo’n financiële beslissing vaak niet meteen gemaakt, maar moet dat eerst overlegd worden met een partner of de klant wil er zelf nog rustig over nadenken. Bij de configurator hoeft er daarom niet direct een beslissing gemaakt te worden. Er bestaat altijd de mogelijkheid om het voorstel door te laten mailen naar de klant, zodat die thuis kan overleggen of er zelf nog rustig over na kan denken.

Bij het versturen van de informatie moet de klant ook zijn/haar emailadres achterlaten: hierdoor wordt er gelijk een database opgebouwd van klanten met interesse die later nog gemaild kunnen worden.

De Abonnementen Configurator heeft dus alleen maar voordelen: de klant kan thuis op zijn eigen tijd en wijze met deze configurator spelen, zonder de commerciële druk te voelen van een verkoopster. Hierdoor kan de klant rustig tot een besluit komen.

Leer meer van onze cases

hogans-logo-purple@2x

Info@hogans.nl

Parijsboulevard 209

3541 CS Utrecht

Nederland

KvK: 30264647

BTW: NL820908642B01