Skip to content

Een uitdagende stage
bij Hogans Agency

Hogans Agency biedt een leerzame stage waar veel tijd is voor begeleiding en verbetering in je vaardigheden.

sbb-beeldmerk

Loop stage bij Hogans Agency!

Wij zijn op zoek naar stagaires. Bij Hogans Agency houden wij ons bezig met ontwerp, realisatie en onderhoud van websites, digitale applicaties en concepten. Je werkt met ons team mee aan opdrachten voor onze klanten maar hebt regelmatig de mogelijkheid om je kennis en creativiteit te gebruiken om jezelf te verdiepen in je eigen projecten of concepten.

Je wordt begeleid door echte experts. Elke dag is gezellig, leerzaam en een nieuwe uitdaging. Wij zijn een erkend leerbedrijf van het SSB

nick-hogans-stage

Nick (Interactief vormgever)

Stagaire

Een fijn bedrijf die veel raakvlakken heeft met mijn studie: interactief design, programmeren en smart concepts. De stage bij Hogans Agency heeft mijn kennis flink uitgebreid. Een fijne werkplek, er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken en er is veel kennis in huis. Op kantoor hangt een fijne werksfeer waar veel ruimte is voor vragen en gezelligheid. Je wordt behandeld als een volwaardige werknemer en die verantwoordelijkheid geven ze je ook. Ik heb hier de afgelopen maanden veel opgestoken.

robin-hogans

Robin (Mediaredactiemedewerker)

Stagaire

Als ik terug kijk op mijn stage bij Hogans, kijk ik terug op een erg gezellige en leerzame periode. Gelijk vanaf het begin mag je meehelpen bij het uitvoeren van opdrachten voor klanten. Doordat je gelijk zo serieus wordt genomen leer je ontzettend veel van het vak. Naast de dingen die je leert van de opdrachten kan je bij Sven en Joe altijd terecht als je andere dingen wilt leren. Zo heb ik tijdens mijn stage als mediaredacteur ook heel veel design mogen doen en een stukje van de basis van programmeren geleerd. De gezellige sfeer zorgt ervoor dat je elke dag zin hebt om naar stage te gaan.

hogans-gijs

Gijs Mink (Interactief Vormgeven) (GLU)

Stagaire

Tijdens mijn stage bij Hogans heb ik veel geleerd op heel veel verschillende punten. Je krijgt veel verschillende opdrachten om te ontdekken wat je leuk vind. De begeleiding van Joe en Sven is altijd aanwezig dus je kan altijd wat vragen als je het even niet weet. Hogans is een fijne leeromgeving waar je goed de tijd en ruimte krijgt om jezelf te ontdekken en te ontwikkelen.

xdirk-hogans.png,qitok=6-4HpTko.pagespeed.ic.CRDy2f9n2E

Dirk (Interactief vormgever)

Stagaire

Tijdens mijn stage bij Hogans Agency heb ik enorm veel geleerd, er is vrijheid binnen de opdrachten die je krijgt en hierbij ook tijd om fouten te maken. Sven en Joe zijn altijd bereid om je nieuwe dingen bij te brengen. Naast dat ik veel geleerd heb heb ik ook een hele gezellige tijd gehad en veel gelachen. Omdat Hogans geen groot bedrijf is is er veel tijd voor de stagiairs en word jou inspraak echt meegenomen in de uiteindelijke producten.

nora

Nora (Mediaredactiemedewerker)

Stagaire

Ik heb veel geleerd bij Hogans Agency. Het is een gezellig bedrijf waar naast het werk bijna altijd wel tijd is voor grap. Het is fijn dat alle deuren openstaan en dat er echt gekeken wordt naar wat je wilt leren. Je krijgt de nodige tijd en begeleiding om je te verdiepen in de dingen die jou interesseren. Ideeën worden serieus genomen en je krijgt genoeg verantwoordelijkheid. Er wordt gekeken naar de skills die jouw marktwaarde in je vak echt verhogen. Mijn gehele stageperiode is een uitdaging geweest omdat er altijd nog meer te leren viel.

Processed with VSCO with hb1 preset

Lise (mediaredactiemedewerker)

Mijn stageperiode bij Hogans heb ik ervaren als een leerzame en gezellige tijd. Ik heb veel nieuwe dingen geleerd. Bij Sven en Joe kan je altijd terecht als je een vraag hebt en ze nemen de tijd om je nieuwe dingen te leren. Doordat je veel vrijheid hebt binnen de opdrachten kan je je creativiteit erin kwijt en is er ook ruimte om fouten te maken. Er is altijd wel tijd voor een grap wat een fijne werksfeer geeft. Het is fijn dat je in een klein team werkt omdat er dan echt tijd wordt genomen om de stagaires nieuwe dingen te leren. Ik kijk terug op een gezellige periode waarin ik heel veel heb mogen leren.

0a60bb61-b2c2-49f0-b0be-e00d50926e04

Melisa (Animatie/audiovisuele vormgever)

Een leuk bedrijf waar ik mezelf kon zijn. Ik heb erg veel geleerd op het gebied van concept, 3D, design en animatie. De stage bij Hogans Agency heeft me laten zien hoe het werken in een bedrijf is en dat het ook leuk en gezellig kan zijn. Het is een leuke maar ook serieuze werksfeer. Iedereen werkt in rust en als er wat is kan je het altijd vragen. Kortom Hogans Agency is een leuk, fijn en leerzaam bedrijf om stage bij te lopen en zou het aanraden aan andere studenten.

STAGE BIJ HOGANS AGENCY: WAT BIEDEN WIJ JOU?
helicopter-icon@2x
BEREIKBAARHEID

Centraal gelegen in Nederland

Ons kantoor is gemakkelijk bereikbaar met de auto, fiets en openbaar vervoer. Kom je met het openbaar vervoer? Met de bus ben je binnen 5 minuten van Utrecht Centraal in Papendorp. Om de 5 minuten rijd er wel een bus. Ook vanuit andere richtingen komt veel busverkeer door Papendorp. Vanaf de bushalte(s) ligt ons kantoor op 5-8 minuten loopafstand.

path-one-cyan
FACILITEITEN

De lekkerste koffie en broodjes

Bij Hogans Agency zijn alle faciliteiten aanwezig om lekker en geïnspireerd aan de slag te kunnen. Koffie, thee, Cup-a-soup etc. zijn onbeperkt beschikbaar. Dagelijks is het gemeenschappelijk restaurant voorzien van verse producten om een lunch samen te stellen. Neem je liever je eigen voedsel mee? Dat kan natuurlijk ook.

faciliteiten-icon@2x
path-two-cyan
money-icon@2x
Stagevergoeding

Werken wordt beloond

Hoewel een vergoeding niet verplicht is biedt Hogans Agency iedere stagiair een marktconforme stagevergoeding. Dit doen we omdat we vinden jouw dagelijkse inzet voor ons en onze klanten tijdens je stageperiode een vergoeding verdiend. Werken wordt beloond. Niet alleen met kennis en ervaring maar ook met keiharde contanten.

path-three-cyan
Ontwikkeling

Ontwikkeling van jezelf

Het belangrijkste wat we je bieden bij Hogans Agency is de ontwikkeling van jezelf. Bij ons werk je mee aan projecten voor echte klanten. Je werkt mee als volwaardig team-member en krijgt de gelegenheid om hierin te groeien. We staat altijd open voor jouw interesses en geven je de kans om je hierin verder te ontwikkelen.

education-icon@2x

Solliciteren bij Hogans Agency


hogans-logo-purple@2x

Info@hogans.nl

Parijsboulevard 209

3541 CS Utrecht

Nederland

KvK: 30264647

BTW: NL820908642B01