Een uitdagende stage bij Hogans Agency

Wij zijn op zoek naar stagiaires die een leerzame stage willen
lopen vanaf de periode augustus/september 2023

Mediavormgever MBO

 

Als stagiair mediavormgever ga jij aan de slag met het ontwerpen van visuele content voor onze diverse projecten. Je denkt mee over de vormgeving van websites, social media kanalen en andere uitingen. Met jouw creativiteit en kennis van de nieuwste design trends weet jij onze projecten naar een hoger niveau te tillen.

Software Developer MBO/HBO

 

Als stagiair webdeveloper werk je aan uitdagende projecten en krijg je de kans om jouw kennis van front- en back-end development in de praktijk toe te passen. Je werkt nauw samen met ons team van ervaren developers en draagt bij aan het ontwikkelen van onze websites en webapplicaties.

Content Medewerker MBO

 

Als stagiair content medewerker ben je de stem van ons bedrijf op social media, met de nadruk op TikTok en Instagram. Je hebt een creatieve geest en bent in staat om aantrekkelijke en pakkende content te creëren die onze doelgroep aanspreekt. Naast het beheren van onze sociale mediakanalen, ben je ook verantwoordelijk voor het schrijven van nieuwsbrieven en blogs.

Digital Marketeer MBO/HBO

 

Als stagiair Digitale Marketeer krijg je de unieke kans om hands-on ervaring op te doen in het opzetten en beheren van Google Advertising-campagnes. Je zult samenwerken met ons ervaren team en leer je hoe je effectieve advertentiecampagnes kunt opzetten en optimaliseren om de doelstellingen van onze klanten te behalen.

Loop stage bij Hogans Agency!

 

Wij zijn op zoek naar stagaires. Bij Hogans Agency houden wij ons bezig met ontwerp, realisatie en onderhoud van websites, digitale applicaties en concepten. Je werkt met ons team mee aan opdrachten voor onze klanten maar hebt regelmatig de mogelijkheid om je kennis en creativiteit te gebruiken om jezelf te verdiepen in je eigen projecten of concepten.

Je wordt begeleid door echte experts. Elke dag is gezellig, leerzaam en een nieuwe uitdaging. Wij zijn een erkend leerbedrijf van het SSB

sbb-beeldmerk

Wij werken samen met

De werkzaamheden wij bij Hogans verrichten

email-marketing-magenta

E-mailmarketing

Verras en informeer klanten met nieuws, trends en aanbiedingen.

E-mailmarketing

Verras en informeer uw klanten met nieuws, trends en aanbiedingen. Laat zien dat u de specialist bent en waarom uw klanten met uw bedrijfs zaken doen.

e-commerce

Webshops

Gemakkelijk online verkopen. Bepaal zelf het niveau.

Webshops

Gemakkelijk online producten verkopen. Bepaal zelf het niveau. Van WooCommerce tot Magento 2. Van zelf invoeren van producten tot softwarekoppelingen. 

hogans-narrowcasting

Narrowcasting

Instore branding, inspiratie en informatie. 

Narrowcasting

Inspireer en informeer klanten en medewerkers met Narrowcasting. Bewegende beelden met het logo van uw bedrijf trekt de aandacht van iedereen.

internet

Websites

Online vindbaar en klaar voor conversie. Ook voor mobiele bezoekers.

Websites

Online vindbaar en klaar voor conversie met de nieuwste technieken. Ook voor mobiele bezoekers. Helemaal klaar voor de toekomst. 

social

Social

Informeer en inspireer nieuwe en bestaande klanten.

Social

Bereik verschillende doelgroepen via de social kanalen. Informeer en inspireer nieuwe en bestaande klanten. Laat zien waar uw bedrijf mee bezig is.

software

Software

Transformeer uw bedrijf met software op maat.

Software

Transformeer uw bedrijf met software op maat. Automatiseer en digitaliseer processen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

apps

Apps

Ontdek de mogelijkheden van smartphone applicaties.

Apps

Ontdek de mogelijkheden van smartphone applicaties en bedien uw doelgroep op maat. Kies de beste methode voor korte en lange termijn.

results

Advertisement

Direct nieuwe klanten met digitale promoties zoals Adwords.

Advertisement

Zorg direct voor nieuwe klanten met (betaalde) digitale promoties zoals Adwords. Doordat uitgaven en conversie gemeten worden zijn de kosten van een nieuwe klant duidelijk.

nick-hogans-stage

Nick (Interactief vormgever)

Stagaire

Een fijn bedrijf die veel raakvlakken heeft met mijn studie: interactief design, programmeren en smart concepts. De stage bij Hogans Agency heeft mijn kennis flink uitgebreid. Een fijne werkplek, er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken en er is veel kennis in huis. Op kantoor hangt een fijne werksfeer waar veel ruimte is voor vragen en gezelligheid. Je wordt behandeld als een volwaardige werknemer en die verantwoordelijkheid geven ze je ook. Ik heb hier de afgelopen maanden veel opgestoken.

robin-hogans

Robin (Mediaredactiemedewerker)

Stagaire

Als ik terug kijk op mijn stage bij Hogans, kijk ik terug op een erg gezellige en leerzame periode. Gelijk vanaf het begin mag je meehelpen bij het uitvoeren van opdrachten voor klanten. Doordat je gelijk zo serieus wordt genomen leer je ontzettend veel van het vak. Naast de dingen die je leert van de opdrachten kan je bij Sven en Joe altijd terecht als je andere dingen wilt leren. Zo heb ik tijdens mijn stage als mediaredacteur ook heel veel design mogen doen en een stukje van de basis van programmeren geleerd. De gezellige sfeer zorgt ervoor dat je elke dag zin hebt om naar stage te gaan.

hogans-gijs

Gijs Mink (Interactief Vormgeven)

Stagaire

Tijdens mijn stage bij Hogans heb ik veel geleerd op heel veel verschillende punten. Je krijgt veel verschillende opdrachten om te ontdekken wat je leuk vind. De begeleiding van Joe en Sven is altijd aanwezig dus je kan altijd wat vragen als je het even niet weet. Hogans is een fijne leeromgeving waar je goed de tijd en ruimte krijgt om jezelf te ontdekken en te ontwikkelen.

Luc

Luc (Applicatie & Mediaontwikkelaar)

Stagaire

Tijdens mijn stage bij Hogans Agency heb ik erg veel geleerd. Het programmeren met de nieuwste technieken maar ook samenwerken en communiceren. Je word tijdens je stageperiode als een echte medewerker gezien waardoor je ook meer je best doet dan wanneer je als scholier word behandelt. Je krijgt dus ook opdrachten van echte klanten en jou input word oprecht meegenomen in het process van het maken van een product. Naast al het werken geven Sven en Joe je ook tijd om dingen te leren die jij belangrijk vind/ nodig hebt om nog beter binnen het bedrijf te kunnen functioneren. Het is een fijne & serieuze werkplek met een fijn team.

nora

Nora (Mediaredactiemedewerker)

Stagaire

Ik heb veel geleerd bij Hogans Agency. Het is een gezellig bedrijf waar naast het werk bijna altijd wel tijd is voor grap. Het is fijn dat alle deuren openstaan en dat er echt gekeken wordt naar wat je wilt leren. Je krijgt de nodige tijd en begeleiding om je te verdiepen in de dingen die jou interesseren. Ideeën worden serieus genomen en je krijgt genoeg verantwoordelijkheid. Er wordt gekeken naar de skills die jouw marktwaarde in je vak echt verhogen. Mijn gehele stageperiode is een uitdaging geweest omdat er altijd nog meer te leren viel.

Processed with VSCO with hb1 preset

Lise (mediaredactiemedewerker)

Mijn stageperiode bij Hogans heb ik ervaren als een leerzame en gezellige tijd. Ik heb veel nieuwe dingen geleerd. Bij Sven en Joe kan je altijd terecht als je een vraag hebt en ze nemen de tijd om je nieuwe dingen te leren. Doordat je veel vrijheid hebt binnen de opdrachten kan je je creativiteit erin kwijt en is er ook ruimte om fouten te maken. Er is altijd wel tijd voor een grap wat een fijne werksfeer geeft. Het is fijn dat je in een klein team werkt omdat er dan echt tijd wordt genomen om de stagaires nieuwe dingen te leren. Ik kijk terug op een gezellige periode waarin ik heel veel heb mogen leren.

0a60bb61-b2c2-49f0-b0be-e00d50926e04

Melisa (Animatie/audiovisuele vormgever)

Een leuk bedrijf waar ik mezelf kon zijn. Ik heb erg veel geleerd op het gebied van concept, 3D, design en animatie. De stage bij Hogans Agency heeft me laten zien hoe het werken in een bedrijf is en dat het ook leuk en gezellig kan zijn. Het is een leuke maar ook serieuze werksfeer. Iedereen werkt in rust en als er wat is kan je het altijd vragen. Kortom Hogans Agency is een leuk, fijn en leerzaam bedrijf om stage bij te lopen en zou het aanraden aan andere studenten.

Kim

Kim (Ruimtelijke vormgeving)

Stagair

Tijdens mijn stage ben ik er achter gekomen dat ik bepaalde dingen binnen het ruimtelijk vormgeven toch niet zo leuk vond als dat ik dacht, toen ik dit aangaf kreeg ik meteen de mogelijkheid om andere dingen te leren en kreeg daar ook de benodigde tijd voor. Je leert er werken zoals het in een bedrijf gaat. Het fijnste is dat als je iets aangeeft, de vaste medewerkers echt naar je luisteren en je opdrachten daar ook op aanpassen.

Rhevesh

Rhevesh (Media & Communicatie)

Stagaire

In mijn stageperiode heb ik veel geleerd over mezelf, om zelfstandig te werken en het werken binnen een bedrijf. Ik werd vrijgelaten in de opdrachten die ik kreeg. Ik kreeg de mogelijkheden om mezelf te ontwikkelen in de dingen die ik leuk vind. Joe, Sven en Dirk luisteren goed naar wat jij wilt en denken ook mee hoe jij jouw leerdoelen kunt behalen. Het leukste aan mijn stage bij Hogans Agency is dat het werk dat ik heb gemaakt echt gebruikt wordt, Er een hele positieve sfeer binnen het bedrijf heerst, je onderdeel bent van een jong bedrijf met leuke mensen en er altijd tijd voor een grapje is.

WhatsApp Image 2020-06-25 at 15.39.52

Youssef (Applicatie & Mediaontwikkelaar)

Stagaire

Bij Hogans kon ik al binnen een paar dagen werken aan echte projecten. De sfeer biedt een kans om veel over het praktijkleven te leren. Op kantoor heb je alle materialen die je werk fijner en leuker maken. Ik heb met plezier gewerkt aan leuke projecten en uitdagingen.

De ervaringen die ik bij Hogans heb gekregen versterken mijn carière als programmeur. Tijdens het werk kon ik gemakkelijk communiceren met mijn collega's als ik een vraag had. Hogans biedt een kans om jezelf te ontwikkelen.

T5YFHVAJU-UU62LDWSX-fbdd5b4d5396-512

Floor (Media & Communicatie)

Stagaire

In mijn stageperiode bij Hogans heb ik veel geleerd ondanks corona en het thuis werken. Het thuiswerken heeft mij zeker niet weerhouden van nieuwe dingen leren, met goede en leuke begeleiding natuurlijk! De sfeer bij Hogans is gezellig en je kan er lekker doorwerken. In deze periode heb ik ook geleerd om echt te werken in een bedrijf en hoe je daar mee omgaat, daardoor heb ik ook echt zelfstandig leren werken. Ik heb verschillende opdrachten gehad waardoor ik ook allemaal verschillende dingen heb geleerd op vele vlakken, en ik kreeg ook de vrijheid om mijn eigen ideeën te gebruiken en verbeteren. Ondanks de gekke situatie heb ik een top stage gehad!

IMG_1095 2

Chandra (Ruimtelijke Vormgeving)

Stagaire

Mijn stage bij Hogans was erg gezellig en heel leerzaam. Bij mijn opleiding werken we niet veel met video’s of editen en ik kreeg wel de kans om dat hier te leren. Je krijgt gelijk veel verantwoordelijkheid en je wordt serieus genomen. Daardoor leer je heel snel nieuwe dingen. Je kan ook altijd om hulp vragen of overleggen om nieuwe dingen te leren. Ze luisteren dan ook echt naar je en kijken wat de mogelijkheden zijn.

portfoliofoto

Manon (Ruimtelijke Vormgeving)

Stagaire

Een leuke stage waar je veel kan leren! Er hangt een fijne werk sfeer en als stagiaire krijg je veel verantwoordelijkheid. De stagebegeleiders zijn erg behulpzaam en leren je graag nieuwe dingen.

Lees de stage verslagen van vorige stagiaires

stageverslagmockup_rechtx
Jorden

Webspecialist

 

“Tijdens mijn stage heb ik de kans gekregen op super veel te leren. . Toen ik begon had ik nog geen idee waar ik goed in ben. Bij Hogans heb ik de kans gekregen om daar achter te komen en mij te specialiseren op het gebied van web!”

Vikry

Webdesigner

 

“Bij hogans heb ik super veel kunnen leren op het gebied van websdesign. Ik ben blij dat ik hier veel kennis en ervaring heb op gedaan. In mijn stage periode heb ik me goed kunnen ontwikkelen in designen”

Loop stage als Mediavormgever MBO

Als stagiair mediavormgever bij Hogans Agency krijg je de mogelijkheid om je creativiteit en vormgevingsskills verder te ontwikkelen in een professionele omgeving. Je zult betrokken zijn bij het ontwerpen en produceren van verschillende visuele content, zoals grafisch ontwerp, illustraties, animaties en meer. Je zult werken aan diverse projecten en samenwerken met ons ervaren team om creatieve oplossingen te bedenken die voldoen aan de behoeften van onze klanten.

Wie wij zoeken:

 • Je volgt een relevante MBO opleiding
 • Je kan goed overweg met Photoshop, Premiere (en het liefst nog andere pakketten zoals indesign of illustrator)
 • Ontwerpen op basis van bestaande huisstijlen
 • Je bent creatief, denkt ‘outside the box’ en hebt oog voor detail
 • Je bent 4-5 dagen per week beschikbaar voor minimaal 5 maanden

Tijdens de stage:

 • Leer je kritisch denken, samenwerken, creativiteit (oplossingsgericht werken) en communiceren.
 • Growth mindset, jezelf ontwikkelen en openstaan om nieuwe dingen te leren.
 • Einde van de stage ben je op niveau om pragmatisch te werken binnen een bedrijf. Uiteraard werk je hier samen met je begeleiders naartoe.
 • Een hecht team waar je je thuis voelt.
 • Een interessante vergoeding en flexibele werktijden.
 • Doorgroeimogelijkheden naar een vaste aanstelling, afhankelijk van prestaties.

Ben je enthousiast geworden van al het bovenstaande? Heb je zin om met ons aan de slag te gaan om een nog groter succes van Hogans te maken? Leuk! Stuur een e-mail met je motivatie en CV via de onderstaande knop en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Ga werken met:

  + 8 andere programma's

Loop stage als Software Developer MBO/HBO

Jouw taken zullen zich concentreren op projecten waar je kunt leren over data, coderen, logica en kunstmatige intelligentie. Je wordt goed begeleid en werkt volgens Agile en Scrum methodes, waarmee je korte sprints kunt maken met een duidelijke planning. Elke dag krijg je feedback over de ontwikkeling van (een) applicatie en je persoonlijke ontwikkeling binnen het team.

Wie wij zoeken:

 • Je houdt van logica en kan goed focussen.
 • Je volgt een relevante MBO opleiding
 • Basis ervaring met HTML, CSS, Javascript en Node.js is een must
 • Je bent creatief, denkt ‘outside the box’ en hebt oog voor detail
 • Je bent 4-5 dagen per week beschikbaar voor minimaal 5 maanden

Tijdens de stage

 • Leer je kritisch denken, samenwerken, creativiteit (oplossingsgericht werken) en communiceren.
 • Growth mindset, jezelf ontwikkelen en openstaan om nieuwe dingen te leren.
 • Einde van de stage ben je op niveau om pragmatisch te werken binnen een bedrijf. Uiteraard werk je hier samen met je begeleiders naartoe.
 • Een hecht team waar je je thuis voelt.
 • Een interessante vergoeding en flexibele werktijden.
 • Doorgroeimogelijkheden naar een vaste aanstelling, afhankelijk van prestaties.

Ben je enthousiast geworden van al het bovenstaande? Heb je zin om met ons aan de slag te gaan om een nog groter succes van Hogans te maken? Leuk! Stuur een e-mail met je motivatie en CV via de onderstaande knop en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Ga werken met:

  + 6 andere talen

Loop stage als Content Medewerker/ Mediaredactie MBO

Als stagiair Content Medewerker / MediaRedactie bij Hogans Agency krijg je de kans om praktijkervaring op te doen op het gebied van contentcreatie en media redactie. Je zult betrokken zijn bij het schrijven, bewerken en publiceren van diverse soorten content. Je werkt nauw samen met ons ervaren redactieteam en leert de ins en outs van het creëren van boeiende en impactvolle mediacontent.

Wie wij zoeken:

 • Je volgt een relevante MBO opleiding
 • Je bent een creatieve geest met een passie voor social media, TikTok en Instagram.
 • Je hebt ervaring met het creëren van content voor verschillende digitale platforms.
 • Je hebt uitstekende schrijfvaardigheden en kunt boeiende nieuwsbrieven en blogs schrijven.
 • Je hebt oog voor detail en bent in staat om visueel aantrekkelijke content te maken.
 • Je bent op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de wereld van social media.
 • Je kunt goed werken in teamverband en bent proactief in het delen van nieuwe ideeën.
 • Je bent 4-5 dagen per week beschikbaar voor minimaal 5 maanden

Tijdens je stage:

 • Leer je bedenken en creëren van aantrekkelijke content voor social media, met name op TikTok en Instagram.
 • Leer je het beheren en monitoren van onze sociale mediakanalen om de betrokkenheid en het aantal volgers te vergroten.
 • Leer je het schrijven van boeiende nieuwsbrieven om onze community op de hoogte te houden van recente ontwikkelingen en nieuws.
 • Krijg je uitdagende projecten en de vrijheid om nieuwe ideeën tot leven te brengen.
 • De kans om samen te werken met een enthousiast en gemotiveerd team.
 • Doorgroeimogelijkheden naar een vaste aanstelling, afhankelijk van prestaties.
 • Een interessante vergoeding en flexibele werktijden.

Ben je enthousiast geworden van al het bovenstaande? Heb je zin om met ons aan de slag te gaan om een nog groter succes van Hogans te maken? Leuk! Stuur een e-mail met je motivatie en CV via de onderstaande knop en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Ga werken met:

  + 9 andere tools en media 

Loop stage als Digitale Marketeer MBO/HBO

Als stagiair Digitale Marketeer bij Hogans Agency krijg je de unieke kans om hands-on ervaring op te doen in diverse aspecten van digitale marketing. Je zult betrokken zijn bij het bedenken, implementeren en optimaliseren van digitale marketingcampagnes voor onze klanten. Je zult werken in een dynamische omgeving waarin je kunt groeien en je vaardigheden kunt ontwikkelen!

Wie wij zoeken:

 • Je volgt een relevante opleiding in de richting van marketing, communicatie of digitale media.
 • Je hebt een passie voor digitale marketing en specifiek voor Google Advertising.
 • Je bent analytisch ingesteld en hebt oog voor detail.
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en kunt goed samenwerken in een team.
 • Je bent leergierig en gemotiveerd om nieuwe vaardigheden op te doen
 • Je bent 4-5 dagen per week beschikbaar voor minimaal 5 maanden

Tijdens de stage

 • Een dynamische stageplek waarin je volledig wordt ondergedompeld in de wereld van digitale marketing en Google Advertising.
 • De mogelijkheid om te werken met toonaangevende merken en campagnes.
 • Begeleiding en coaching door ervaren professionals in het vakgebied.
 • De kans om jouw digitale marketingvaardigheden verder te ontwikkelen en praktijkervaring op te doen.
 • Doorgroeimogelijkheden naar een vaste aanstelling, afhankelijk van prestaties.
 • Een interessante vergoeding en flexibele werktijden.

Ben je enthousiast geworden van al het bovenstaande? Heb je zin om met ons aan de slag te gaan om een nog groter succes van Hogans te maken? Leuk! Stuur een e-mail met je motivatie en CV via de onderstaande knop en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Ga werken met:

  + 9 andere tools en media 

Solliciteren bij Hogans Agency