Een uitdagende stage
bij Hogans Agency

Hogans Agency biedt een leerzame stage waar veel tijd is voor begeleiding en verbetering in je vaardigheden.

sbb-beeldmerk

Loop stage bij Hogans Agency!

Wij zijn op zoek naar stagaires. Bij Hogans Agency houden wij ons bezig met ontwerp, realisatie en onderhoud van websites, digitale applicaties en concepten. Je werkt met ons team mee aan opdrachten voor onze klanten maar hebt regelmatig de mogelijkheid om je kennis en creativiteit te gebruiken om jezelf te verdiepen in je eigen projecten of concepten.

Je wordt begeleid door echte experts. Elke dag is gezellig, leerzaam en een nieuwe uitdaging. Wij zijn een erkend leerbedrijf van het SSB

hogans-voip

VoIP Telefonie

Ontdek de mogelijkheden van digitale telefonie.

VoIP Telefonie

Haal meer uit uw bedrijf met digitale telefoonverkeer. Niet alleen voordelig bellen, maar ook veel meer mogelijkheden. Koppelingen met software en andere tools.

email-marketing-magenta

E-mailmarketing

Verras en informeer klanten met nieuws, trends en aanbiedingen.

E-mailmarketing

Verras en informeer uw klanten met nieuws, trends en aanbiedingen. Laat zien dat u de specialist bent en waarom uw klanten met uw bedrijfs zaken doen.

e-commerce

Webshops

Gemakkelijk online verkopen. Bepaal zelf het niveau.

Webshops

Gemakkelijk online producten verkopen. Bepaal zelf het niveau. Van WooCommerce tot Magento 2. Van zelf invoeren van producten tot softwarekoppelingen. 

hogans-narrowcasting

Narrowcasting

Instore branding, inspiratie en informatie. 

Narrowcasting

Inspireer en informeer klanten en medewerkers met Narrowcasting. Bewegende beelden met het logo van uw bedrijf trekt de aandacht van iedereen.

internet

Websites

Online vindbaar en klaar voor conversie. Ook voor mobiele bezoekers.

Websites

Online vindbaar en klaar voor conversie met de nieuwste technieken. Ook voor mobiele bezoekers. Helemaal klaar voor de toekomst. 

social

Social

Informeer en inspireer nieuwe en bestaande klanten.

Social

Bereik verschillende doelgroepen via de social kanalen. Informeer en inspireer nieuwe en bestaande klanten. Laat zien waar uw bedrijf mee bezig is.

software

Software

Transformeer uw bedrijf met software op maat.

Software

Transformeer uw bedrijf met software op maat. Automatiseer en digitaliseer processen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

apps

Apps

Ontdek de mogelijkheden van smartphone applicaties.

Apps

Ontdek de mogelijkheden van smartphone applicaties en bedien uw doelgroep op maat. Kies de beste methode voor korte en lange termijn.

results

Advertisement

Direct nieuwe klanten met digitale promoties zoals Adwords.

Advertisement

Zorg direct voor nieuwe klanten met (betaalde) digitale promoties zoals Adwords. Doordat uitgaven en conversie gemeten worden zijn de kosten van een nieuwe klant duidelijk.

data

Data-oplossingen

Haal het maximale uit data. Ontdek nieuwe mogelijkheden.

Data-oplossingen

Haal het maximale uit uw data. Ontdek nieuwe mogelijkheden van opgeslagen data en genereer nieuwe mogelijkheden voor campagnes, promoties etc.

nick-hogans-stage

Nick (Interactief vormgever)

Stagaire

Een fijn bedrijf die veel raakvlakken heeft met mijn studie: interactief design, programmeren en smart concepts. De stage bij Hogans Agency heeft mijn kennis flink uitgebreid. Een fijne werkplek, er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken en er is veel kennis in huis. Op kantoor hangt een fijne werksfeer waar veel ruimte is voor vragen en gezelligheid. Je wordt behandeld als een volwaardige werknemer en die verantwoordelijkheid geven ze je ook. Ik heb hier de afgelopen maanden veel opgestoken.

robin-hogans

Robin (Mediaredactiemedewerker)

Stagaire

Als ik terug kijk op mijn stage bij Hogans, kijk ik terug op een erg gezellige en leerzame periode. Gelijk vanaf het begin mag je meehelpen bij het uitvoeren van opdrachten voor klanten. Doordat je gelijk zo serieus wordt genomen leer je ontzettend veel van het vak. Naast de dingen die je leert van de opdrachten kan je bij Sven en Joe altijd terecht als je andere dingen wilt leren. Zo heb ik tijdens mijn stage als mediaredacteur ook heel veel design mogen doen en een stukje van de basis van programmeren geleerd. De gezellige sfeer zorgt ervoor dat je elke dag zin hebt om naar stage te gaan.

hogans-gijs

Gijs Mink (Interactief Vormgeven)

Stagaire

Tijdens mijn stage bij Hogans heb ik veel geleerd op heel veel verschillende punten. Je krijgt veel verschillende opdrachten om te ontdekken wat je leuk vind. De begeleiding van Joe en Sven is altijd aanwezig dus je kan altijd wat vragen als je het even niet weet. Hogans is een fijne leeromgeving waar je goed de tijd en ruimte krijgt om jezelf te ontdekken en te ontwikkelen.

Luc

Luc (Applicatie & Mediaontwikkelaar)

Stagaire

Tijdens mijn stage bij Hogans Agency heb ik erg veel geleerd. Het programmeren met de nieuwste technieken maar ook samenwerken en communiceren. Je word tijdens je stageperiode als een echte medewerker gezien waardoor je ook meer je best doet dan wanneer je als scholier word behandelt. Je krijgt dus ook opdrachten van echte klanten en jou input word oprecht meegenomen in het process van het maken van een product. Naast al het werken geven Sven en Joe je ook tijd om dingen te leren die jij belangrijk vind/ nodig hebt om nog beter binnen het bedrijf te kunnen functioneren. Het is een fijne & serieuze werkplek met een fijn team.

nora

Nora (Mediaredactiemedewerker)

Stagaire

Ik heb veel geleerd bij Hogans Agency. Het is een gezellig bedrijf waar naast het werk bijna altijd wel tijd is voor grap. Het is fijn dat alle deuren openstaan en dat er echt gekeken wordt naar wat je wilt leren. Je krijgt de nodige tijd en begeleiding om je te verdiepen in de dingen die jou interesseren. Ideeën worden serieus genomen en je krijgt genoeg verantwoordelijkheid. Er wordt gekeken naar de skills die jouw marktwaarde in je vak echt verhogen. Mijn gehele stageperiode is een uitdaging geweest omdat er altijd nog meer te leren viel.

Processed with VSCO with hb1 preset

Lise (mediaredactiemedewerker)

Mijn stageperiode bij Hogans heb ik ervaren als een leerzame en gezellige tijd. Ik heb veel nieuwe dingen geleerd. Bij Sven en Joe kan je altijd terecht als je een vraag hebt en ze nemen de tijd om je nieuwe dingen te leren. Doordat je veel vrijheid hebt binnen de opdrachten kan je je creativiteit erin kwijt en is er ook ruimte om fouten te maken. Er is altijd wel tijd voor een grap wat een fijne werksfeer geeft. Het is fijn dat je in een klein team werkt omdat er dan echt tijd wordt genomen om de stagaires nieuwe dingen te leren. Ik kijk terug op een gezellige periode waarin ik heel veel heb mogen leren.

0a60bb61-b2c2-49f0-b0be-e00d50926e04

Melisa (Animatie/audiovisuele vormgever)

Een leuk bedrijf waar ik mezelf kon zijn. Ik heb erg veel geleerd op het gebied van concept, 3D, design en animatie. De stage bij Hogans Agency heeft me laten zien hoe het werken in een bedrijf is en dat het ook leuk en gezellig kan zijn. Het is een leuke maar ook serieuze werksfeer. Iedereen werkt in rust en als er wat is kan je het altijd vragen. Kortom Hogans Agency is een leuk, fijn en leerzaam bedrijf om stage bij te lopen en zou het aanraden aan andere studenten.

Kim

Kim (Ruimtelijke vormgeving)

Stagair

Tijdens mijn stage ben ik er achter gekomen dat ik bepaalde dingen binnen het ruimtelijk vormgeven toch niet zo leuk vond als dat ik dacht, toen ik dit aangaf kreeg ik meteen de mogelijkheid om andere dingen te leren en kreeg daar ook de benodigde tijd voor. Je leert er werken zoals het in een bedrijf gaat. Het fijnste is dat als je iets aangeeft, de vaste medewerkers echt naar je luisteren en je opdrachten daar ook op aanpassen.

Rhevesh

Rhevesh (Media & Communicatie)

Stagaire

In mijn stageperiode heb ik veel geleerd over mezelf, om zelfstandig te werken en het werken binnen een bedrijf. Ik werd vrijgelaten in de opdrachten die ik kreeg. Ik kreeg de mogelijkheden om mezelf te ontwikkelen in de dingen die ik leuk vind. Joe, Sven en Dirk luisteren goed naar wat jij wilt en denken ook mee hoe jij jouw leerdoelen kunt behalen. Het leukste aan mijn stage bij Hogans Agency is dat het werk dat ik heb gemaakt echt gebruikt wordt, Er een hele positieve sfeer binnen het bedrijf heerst, je onderdeel bent van een jong bedrijf met leuke mensen en er altijd tijd voor een grapje is.

WhatsApp Image 2020-06-25 at 15.39.52

Youssef (Applicatie & Mediaontwikkelaar)

Stagaire

Bij Hogans kon ik al binnen een paar dagen werken aan echte projecten. De sfeer biedt een kans om veel over het praktijkleven te leren. Op kantoor heb je alle materialen die je werk fijner en leuker maken. Ik heb met plezier gewerkt aan leuke projecten en uitdagingen.

De ervaringen die ik bij Hogans heb gekregen versterken mijn carière als programmeur. Tijdens het werk kon ik gemakkelijk communiceren met mijn collega's als ik een vraag had. Hogans biedt een kans om jezelf te ontwikkelen.

T5YFHVAJU-UU62LDWSX-fbdd5b4d5396-512

Floor (Media & Communicatie)

Stagaire

In mijn stageperiode bij Hogans heb ik veel geleerd ondanks corona en het thuis werken. Het thuiswerken heeft mij zeker niet weerhouden van nieuwe dingen leren, met goede en leuke begeleiding natuurlijk! De sfeer bij Hogans is gezellig en je kan er lekker doorwerken. In deze periode heb ik ook geleerd om echt te werken in een bedrijf en hoe je daar mee omgaat, daardoor heb ik ook echt zelfstandig leren werken. Ik heb verschillende opdrachten gehad waardoor ik ook allemaal verschillende dingen heb geleerd op vele vlakken, en ik kreeg ook de vrijheid om mijn eigen ideeën te gebruiken en verbeteren. Ondanks de gekke situatie heb ik een top stage gehad!

IMG_1095 2

Chandra (Ruimtelijke Vormgeving)

Stagaire

Mijn stage bij Hogans was erg gezellig en heel leerzaam. Bij mijn opleiding werken we niet veel met video’s of editen en ik kreeg wel de kans om dat hier te leren. Je krijgt gelijk veel verantwoordelijkheid en je wordt serieus genomen. Daardoor leer je heel snel nieuwe dingen. Je kan ook altijd om hulp vragen of overleggen om nieuwe dingen te leren. Ze luisteren dan ook echt naar je en kijken wat de mogelijkheden zijn.

portfoliofoto

Manon (Ruimtelijke Vormgeving)

Stagaire

Een leuke stage waar je veel kan leren! Er hangt een fijne werk sfeer en als stagiaire krijg je veel verantwoordelijkheid. De stagebegeleiders zijn erg behulpzaam en leren je graag nieuwe dingen.

STAGE BIJ HOGANS AGENCY: WAT BIEDEN WIJ JOU?
helicopter-icon@2x
BEREIKBAARHEID

Centraal gelegen in Nederland

Ons kantoor is gemakkelijk bereikbaar met de auto, fiets en openbaar vervoer. Kom je met het openbaar vervoer? Ons kantoor op steenworp afstand van station Leidsche Rijn.

path-one-cyan
FACILITEITEN

De lekkerste koffie en broodjes

Bij Hogans Agency zijn alle faciliteiten aanwezig om lekker en geïnspireerd aan de slag te kunnen. Koffie, thee, Cup-a-soup etc. zijn onbeperkt beschikbaar. Dagelijks is het gemeenschappelijk restaurant voorzien van verse producten om een lunch samen te stellen. Neem je liever je eigen voedsel mee? Dat kan natuurlijk ook.

faciliteiten-icon@2x
path-two-cyan
money-icon@2x
Stagevergoeding

Werken wordt beloond

Hoewel een vergoeding niet verplicht is biedt Hogans Agency iedere stagiair een marktconforme stagevergoeding. Dit doen we omdat we vinden jouw dagelijkse inzet voor ons en onze klanten tijdens je stageperiode een vergoeding verdiend. Werken wordt beloond. Niet alleen met kennis en ervaring maar ook met keiharde contanten.

path-three-cyan
Ontwikkeling

Ontwikkeling van jezelf

Het belangrijkste wat we je bieden bij Hogans Agency is de ontwikkeling van jezelf. Bij ons werk je mee aan projecten voor echte klanten. Je werkt mee als volwaardig team-member en krijgt de gelegenheid om hierin te groeien. We staat altijd open voor jouw interesses en geven je de kans om je hierin verder te ontwikkelen.

education-icon@2x

Solliciteren bij Hogans Agency