Skip to content

Easy Data Survey Techniek

Als onderdeel van de Customer Journey Survey ontwikkelde Hogans Agency de Easy Data Survey. Deze techniek zorgt ervoor dat de vraag van een survey mail direct in de mail beantwoord kan worden.

Wat is de Easy Data Survey?

De Easy Data Survey is een losse techniek die onderdeel is van de Customer Journey Survey. Deze techniek houdt in dat bij een survey de vraag gesteld wordt in de mail en in die mail ook gelijk het antwoord kan worden aangeklikt, zonder dat je wordt doorgestuurd naar een andere website.

De suggestie aan de ontvanger wordt gewekt doordat de vraag gelijk in de mail beantwoordt kan worden door meteen op het gewenste antwoord te klikken. Hoewel dit technisch gezien niet mogelijk is bij e-mailclients als Gmail of Outlook, kan via Easy Data Survey gelijk de klik opgevangen worden in de browsers en het resultaat direct gemeten worden. Dit beperkt afhakers tijdens de survey tot een minimum en draagt hierdoor bij aan een hogere response rate.

Wanneer is de Easy Data Survey te gebruiken?

Als je direct de gegeven antwoorden wil ontvangen, dan is de Easy Data Survey ideaal. Het systeem is zo gemaakt dat de resultaten direct gemeten en verstuurd worden. Deze techniek kan niet alleen gebruikt worden bij het stellen van 1 vraag maar kan ook tijdens een online survey meerdere keren gebruikt worden om data tussentijds op te slaan. Per vraag wordt de data direct opgeslagen en verstuurd. Op deze manier gaat er geen data verloren als de gebruiker alsnog afhaakt in het proces.

Leer meer van onze cases

hogans-logo-purple@2x

Info@hogans.nl

Parijsboulevard 209

3541 CS Utrecht

Nederland

KvK: 30264647

BTW: NL820908642B01