Skip to content

Hogans brand TEDx Wageningen University

6 november was het zo ver. Het allereerste TEDx Wageningen University event! Deze events zijn eendaagse conferenties volgens de huisstijl van TED. Sprekers op deze events geven in maximaal 18 minuten een presentatie van hun leven over hun gebied van expertise, een project of een idee die zij willen verspreiden.

TEDx Wageningen University

De lezingen van TEDx events zijn zo toegankelijk mogelijk gemaakt en hebben het doel om bij te dragen aan een betere wereld. Onderwerpen zijn onder andere de natuur, mens en dier, technologische vernieuwingen of psychologisch onderzoek. Hogans is gevraagd om partner te worden. Omdat wij de TEDx events een goed initiatief vinden hebben we zonder twijfel de armen ineengeslagen.

Hogans verantwoordelijk voor de huisstijl

Hogans is verantwoordelijk geweest voor het maken van de huisstijl van TEDx Wageningen University. Er is hier goed gekeken naar het onderwerp wat ‘Green Wave’ is. We hebben gekozen om verschillende groene aspecten in de wave te plaatsen. De wave is daarom niet alleen groen van kleur maar ook is de structuur groen. Meer lezen over TEDx Wageningen University? Bekijk de website.

Intro’s en animaties voor TEDx

TEDx Wageningen University heeft ons ook gevraagd om een intro en een animatie bij alle sprekers te maken. We hebben gekozen om de wave daar in te verwerken en zijn aan de slag gegaan met een animatie die helemaal in de stijl van het event valt. De groene icoontjes zweven als een wave door het beeld en vormen de naam van de spreker.

Leer meer van onze cases

hogans-logo-purple@2x

Info@hogans.nl

tel: +31(0)308991397

Papendorpseweg 75

3528 BJ Utrecht

Nederland

KvK: 30264647

BTW: NL820908642B01