Skip to content

Hogans Play: professionele websites voor starters

Professionele websites voor beginners: Hogans Play maakt websites bouwen heel makkelijk. Met kant-en-klare templates en belangrijke meettools zet je webpagina’s volledig naar eigen hand.

Hogans Play is het nieuwste project van Hogans Agency. Een toegankelijke en makkelijke Play Builder voor starters en basisgebruikers die toch een mooie en professionele website willen bouwen. De Play Builder is er in combinatie met beschikbare widgets (kleine applicaties die het gebruiksgemak van de website verhogen), kant-en-klare templates (een vast sjabloon voor de opmaak van een website) en belangrijke meettools zoals Tag Manager en Hotjar waarbij het verkeer op de website goed gemeten kan worden.

Hogans Play bevat alle features voor een professionele website

Een website bouwen kan veel tijd in beslag nemen en is vooral voor beginners een lastige klus. Dit kan zijn vanwege tijdgebrek, maar ook omdat de kennis van websites bouwen niet optimaal is. Toch wil je een professionele maar makkelijk te maken website: voor de klant, maar ook voor jezelf.  Hogans Agency wilde iets ontwikkelen waarbij beginners ook een mooie website kunnen maken, zonder veel kennis te hebben van het bouwen van websites.

Voor dit concept vergeleken we het bouwen van een website met het spelen met Lego-steentjes. Want een website bouwen kun je precies zo bekijken. De kant-en-klare templates zijn de steentjes, nu hoeft er alleen nog maar iets moois mee gebouwd te worden. De basis is er al. Met de Play Builder ga je met een gekozen template aan de slag, en maak je het met hulp van de vele features van Hogans tot jouw eigen website. Met Hogans Play wordt een website bouwen makkelijker dan ooit. Werken met de Play Builder is makkelijk en flexibel: alles wat gemaakt is of gemaakt wordt is makkelijk te verschuiven of te verplaatsen, alle widgets zijn makkelijk aan te passen en naar wens in te stellen maar ook makkelijk te verwijderen en elke kolom is makkelijk aan te passen.

Het ultieme doel is snelle conversie (aanvragen, aankopen) op de website. Dit bereik je sneller op een professionele website. Hogans Play heeft kant-en-klare templates die direct gebruikt kunnen worden. Daar kan nog van alles aan aangepast worden. Wees creatief en bouw iets moois!

Hogans Play Example

Het maximale uit je website halen

Je hoeft het niet alleen te doen. Hogans Agency heeft verschillende pakketten waarbij ook support bij zit. Er kan gekozen worden uit drie verschillende pakketten van Hogans Play:

Basic: een pakket met de Play Builder, gemakkelijke A/B tests van pagina’s (test van welke pagina de meeste conversie oplevert) dagelijkse backups, support van Hogans Agency, bouwen zonder limiet en de meettool Heatmaps van Hotjar.

Plus: bij dit pakket zit hetzelfde als het Basic-pakket, maar het heeft nog een aantal extra’s. Zo zit hier ook Tag Manager en RankingCoach bij, toonaangevende meettools die een duidelijk beeld geven van het verkeer op de website.

Pro: dit pakket biedt naast het gehele Plus-pakket ook persoonlijk contact met Hogans Agency, maandelijkse analyse en optimalisatie.

Features van Hogans Play

Een pakket van Hogans Play komt met veel voordelen. We lichten er een aantal uit:

  • Automatische optimalisering: pagina’s worden automatisch geoptimaliseerd voor pure snelheid. Dit verbetert ook je ranking in Google en het is fijn voor bezoekers.
  • Countdown Timer: wanneer je een speciale actie hebt kun je hier gebruik van maken en een gevoel van schaarste oproepen bij bezoekers.
  • Parallax-scrolling: laat verschillende lagen over elkaar heen vloeien bij het scrollen. Zo creëer je diepte en meer interesse op je pagina.
  • 100% Mobile Responsive: alle pagina’s worden perfect weergegeven voor mobiele bezoekers. Dit heeft Hogans Agency al voor je ingesteld.
  • Google Fonts: keuze uit alle fonts van Google. Kies met een klik op jouw font naar keuze.
  • Kant-en-klare e-mailformulieren: kunnen goed gebruikt worden om e-mailadressen te verzamelen voor bijvoorbeeld een nieuwsbrief.

Hogans biedt bij aanschaf van Hogans Play direct 1 uur hulp. Dat betekent gelijk op de goede manier aan de slag gaan. Beleef een kickstart met Hogans Play.

Meer weten over Hogans Play? Bezoek dan de website van Hogans Play voor voorbeelden en inspiratie.

Leer meer van onze cases

hogans-logo-purple@2x

Info@hogans.nl

Parijsboulevard 209

3541 CS Utrecht

Nederland

KvK: 30264647

BTW: NL820908642B01