Een SSL-certificaat wordt steeds belangrijker voor een website. Dit certificaat zorgt voor de beveiliging van gegevens tussen de server en een internet browser van de bezoeker.

SSL-certificaten koppelen een beveiligde sleutel aan de connectie van een website. Dit zorgt ervoor dat gegevens veilig ingevoerd kunnen worden zonder dat externe systemen deze kunnen onderscheppen. Hierdoor kun je veilig gebruik maken van betalings -en logingegevens. SSL-certificaten maken gebruik van het https protocol. Een SSL certificaat herken je aan het slotje die in de adresbalk voor de URL.

Hoe herken ik een SSL-certificaat?
Een SSL-certificaat herken je aan het slotje die in de adresbalk voor de URL wordt getoond. In sommige browsers wordt het slotje niet automatisch getoond. Dan kun je bij de URL kijken of de website begint met https. 

Kosteloos een SSL-certificaat bij Hogans

Bij Hogans vinden we het belangrijk dat de websites van onze klanten snel zijn. Daarom is een SSL-certificaat gratis. Ook caching en CDN zijn kosteloos bij een wordpress website bij Hogans.

Snel, sneller, snelst…

Een SSL-certificaat is één van de onderdelen om het maximale uit een website te halen. Ontdek de overige mogelijkheden.

Caching
Met caching worden pagina’s opgeslagen in het cache-geheugen. Hierdoor kunnen pagina’s sneller laden.

Lees de blog

Cloud Delivery Network (CDN)
Minimaal de serverbelasting met CDN. Door de belasting te verdelen worden websites nog sneller geladen. 

Lees de blog

Nieuwsgierig? Neem vrijblijvend contact op

Meer weten over Hogans, onze diensten en werkwijze? We vertellen u graag over de mogelijkheden die wij zijn bij uw bedrijf. Neem vrijblijvend contact op.

Joe van Ettekoven

joe@hogans.nl
+31 (0) 85 10 63 592

Sven Bakker

sven@hogans.nl
+31 (0) 85 10 63 591