Inova Hair B2B webshop

Voor Inova Hair heeft Hogans een moderne site gerealiseerd die met uitzonderlijk veel gemak voor het bestellen van producten. De website is gericht op kapsalons en is exclusief te bezoeken door gebruikers met een toegewezen account. Hierdoor is het verplicht oom in te loggen om producten en prijzen te bekijken. Dit beschermt de afnemers van de producten en voorkomt dat consumenten een account aanmaken en de producten hier bestellen.

Bepaal zelf wie kan bestellen
Potentiële klanten kunnen een account aanvragen op de website. Inova Hair kan vervolgens de klant toegang te verlenen. Om het de gebruikers van deze B2B webshop zo gemakkelijk mogelijk te maken zijn bij het aanmaken van de accounts alle gegevens toegevoegd. De uitnodigende klant hoeft alleen in te loggen en is klaar om een bestelling.

Bewegende beelden trekken aandacht
Door gebruik te maken van bewegende aspecten kan de website een duidelijk beeld geven over de effectiviteit van de producten. Ook biedt de website de mogelijkheid om contact op te nemen met Inova Hair.

Bestellingen automatiseren

Vanwege het groeiende aantal afnemers was groothandel Inova Hair klaar voor het automatiseren van bestellingen. Om de kosten hiervan beperkt te houden is er gebruik gemaakt van Presta. Vanwege de gebruiksvriendelijkheid van Presta is weinig maatwerk nodig. Door de beschikbare extensies van de Presta platformen kan de webshop naar alle eisen gerealiseerd worden.

Klanten gemakkelijk laten betalen


Er is gekozen voor een koppeling met Mollie. Door deze koppeling kunnen klanten direct afrekenen via SEPA, Ideal, Bankcontact of Creditcard. Klanten kunnen daardoor zelf kiezen welke betaalmethode hun voorkeur heeft. Dit kan de doorslag geven om te bestellen of door te zoeken naar een andere webshop.

Mobiele weergave op niveau

Tegenwoordig bekijkt gemiddeld meer dan 75% een website via hun telefoon. Deze bezoekers zijn veel doelgerichter. De bezoekers komen bijvoorbeeld alleen om een bestelling te plaatsen. Om daar op in te spelen zorgt Hogans voor een doelgerichte versie op mobiel. De mobiele versie is niet alleen doelgericht. Ook zijn onze websites prachtig op mobiel.

Een betere ranking en meer vertrouwen
Zoals bij alle opdrachten gaan we bij Hogans voor een optimaal resultaat. Door gebruik te maken van een SSL-certificaat (https) krijgt de website een betere ranking en verdient hij meer vertrouwen bij de bezoekers. Ook is de website super snel met caching en CDN.

Snel, sneller, snelst…

De snelheid van een website is tegenwoordig erg belangrijk. Het is niet alleen fijn voor de bezoeker om een snelle website te bezoeken, ook is het belangrijk voor Google. Google berekend de snelheid van elke website op het internet.  Google vindt het belangrijk dat websites die veel aandacht besteden aan gebruiksvriendelijkheid hoger op Google verschijnen.

SSL- certificaat
Een veilige verbinding voor bezoekers. Niet alleen veilig maar ook door Google beloond in de ranking.

Lees de blog

Cloud Delivery Network (CDN)
Minimaal de serverbelasting met CDN. Door de belasting te verdelen worden websites nog sneller geladen. 

Lees de blog

Caching
Met caching worden pagina’s opgeslagen in het cache-geheugen. Hierdoor kunnen pagina’s sneller laden.

Lees de blog

Optimaal website prestaties met Hogans Play

Maak je gebruik van WordPress met Hogans Play? Dan zitten Caching, CDN en SSL-certificaat standaard inbegrepen in dit pakket. Deze wordt bij realisatie op van de website ingesteld voor optimale prestaties.

Ontdek alle voordelen

Benieuwd naar alle voordelen van een Hogans Play website? Bekijk de case over Hogans Play.

Leer meer van onze cases

Betrek klanten en maak gebruik van loyaliteit

Alle kapperszaken in Nederland zijn momenteel gesloten vanwege de maatregelen tegen het COVID-19 virus. Dit heeft een groot ...
Case bekijken

Kappers Homekit: blijf betrokken

De coronacrisis zorgt voor een digitale shift. De ene sprint naar de Kruidvat of de Etos de ander ...
Case bekijken

Website en webshop Human Design Coach

Voor Human Design heeft Hogans een website gerealiseerd die informatie biedt over het Human Design Principe. Bezoekers kunnen ...
Case bekijken

De nieuwe website van Top Hoveniers Dauvillier

De nieuwe website van Top Hoveniers Dauvillier draagt bij aan het vertrouwen van bezoekers door professionaliteit uit te ...
Case bekijken

Huisstijl en website Allround Trading

Als International Trading Company is het onmogelijk om zonder een professionele indruk met vertrouwen te handelen. Dit geldt ...
Case bekijken

Een moderne website voor Koeman reclame

Koeman reclame wilde door een nieuwe website meegaan met de tijd. Wij hebben de website in 2019 geheel ...
Case bekijken

Webshop De Bruin B.V. met Magento 2

Met de realisatie van de nieuwe website/webshop van de Bruin B.V. komt een einde aan het scheiden van ...
Case bekijken

Online vakmanschap voor VDH Loodgieter

Voor de nieuwe website van VDH Loodgieter hebben we gebruik gemaakt van Hogans Play. Door dit systeem te ...
Case bekijken

Hogans brand TEDx Wageningen University

6 november was het zo ver. Het allereerste TEDx Wageningen University event! Deze events zijn eendaagse conferenties volgens ...
Case bekijken

Hogans maakt de perfecte website voor Schaafsma Kliniek

Omdat wij bij Hogans er alles aan doen om onze websites zo perfect mogelijk te maken. Vinden wij ...
Case bekijken