Hogans maakt de perfecte website voor Schaafsma Kliniek

Omdat wij bij Hogans er alles aan doen om onze websites zo perfect mogelijk te maken. Vinden wij het belangrijk om de ideeën van klanten mee te nemen in het eindproduct en de website volledig persoonlijk te maken. We hebben daarom altijd nauw contact met de klant en proberen onze ervaring, ideeën en de visie van de klant zo goed mogelijk samen te brengen tijdens het maken van een website.

Één van onze meest recente samenwerkingen was met fysiotherapeute Nathalie Schaafsma. Nathalie wilde een website die liet zien waar zij voor stond. De website moest haar huisstijl weergeven, informatief zijn en een hulpmiddel zijn voor haar klanten.   

Hogans Play
De website van Nathalie Schaafsma is volledig gemaakt met onze eigen plugin Hogans Play. Via Hogans Play is het stylen van een website ook weggelegd voor mensen zonder programmeerkennis. Deze drag & drop plugin geeft jou de mogelijkheid om jouw website te stylen naar je eigen persoonlijke voorkeur. De klant kan daarom nadat wij de website gebouwd hebben wanneer nodig altijd nog een kleine aanpassing zelf doen.

Ontwerp en realisatie website Schaafsma

De website van Nathalie Schaafsma moest professioneel en tegelijkertijd geheel persoonlijk overkomen. Ook moest de website een makkelijke manier voor haar klanten zijn om contact te zoeken, of op de hoogte te blijven. Tijdens het proces is Nathalie zelf met verschillende ideeën gekomen die we allemaal in combinatie met onze ervaring en visie hebben kunnen toepassen.  

Unieke content

Alle content die Nathalie al had hebben wij geoptimaliseerd door middel van de nieuwste technieken te gebruiken. De content die terug te vinden is op schaafsmakliniek.nl is uniek. Zo kan je op de website non-stop video’s zien afspelen en is het mogelijk om tests te doen die laten zien of je oververmoeid bent en je vetpercentage meten. Wij hebben onderzoek gedaan naar deze content en deze afgesteld naar de wensen van de klant.

SEO improvements

Op de website schaafsmakliniek.nl staan verschillende teksten die Nathalie zelf heeft aangeleverd. Deze teksten worden altijd volledig gecontroleerd en omgezet in SEO-teksten. Dit zorgt ervoor dat de website door Google serieus wordt genomen en bij zoekopdrachten snel bovenaan eindigt.

Google pagespeed

Door onze kennis op het gebied van websites bouwen is het ons gelukt een score van 98% te behalen bij Google PageSpeed. Dit houdt in dat onze website optimaal werkt en enorm snel is.

Mobiele weergave op niveau

Tegenwoordig bekijkt ongeveer meer dan 75% een website via hun telefoon. Deze bezoekers zijn veel taakgerichter. De bezoekers komen bijvoorbeeld alleen om een afspraak te maken. Om daar op in te spelen zorgt Hogans voor een taakgerichte versie op mobiel. De mobiele versie is niet alleen taakgericht. Ook zijn onze websites prachtig op mobiel.

Een betere ranking en meer vertrouwen
Zoals bij al onze opdrachten denken we bij Hogans ook aan de dingen waar veel mensen niet aan denken. Door gebruik te maken van een SSL-certificaat (https) krijgt de website een betere ranking en verdient hij meer vertrouwen bij de bezoekers. Ook is de website super snel met caching en CDN.

Snel, sneller, snelst…

De snelheid van een website is tegenwoordig erg belangrijk. Het is niet alleen fijn voor de bezoeker om een snelle website te bezoeken, ook is het belangrijk voor Google. Google berekend de snelheid van elke website op het internet.  Google vindt het belangrijk dat websites die veel aandacht besteden aan gebruiksvriendelijkheid hoger op Google verschijnen.

SSL- certificaat
Een veilige verbinding voor bezoekers. Niet alleen veilig maar ook door Google beloond in de ranking.

Lees de blog

Cloud Delivery Network (CDN)
Minimaal de serverbelasting met CDN. Door de belasting te verdelen worden websites nog sneller geladen. 

Lees de blog

Caching
Met caching worden pagina’s opgeslagen in het cache-geheugen. Hierdoor kunnen pagina’s sneller laden.

Lees de blog

Optimaal website prestaties met Hogans Play

Maak je gebruik van WordPress met Hogans Play? Dan zitten Caching, CDN en SSL-certificaat standaard inbegrepen in dit pakket. Deze wordt bij realisatie op van de website ingesteld voor optimale prestaties.

Ontdek alle voordelen

Benieuwd naar alle voordelen van een Hogans Play website? Bekijk de case over Hogans Play.

Leer meer van onze cases

Betrek klanten en maak gebruik van loyaliteit

Alle kapperszaken in Nederland zijn momenteel gesloten vanwege de maatregelen tegen het COVID-19 virus. Dit heeft een groot ...
Case bekijken

Kappers Homekit: blijf betrokken

De coronacrisis zorgt voor een digitale shift. De ene sprint naar de Kruidvat of de Etos de ander ...
Case bekijken

Website en webshop Human Design Coach

Voor Human Design heeft Hogans een website gerealiseerd die informatie biedt over het Human Design Principe. Bezoekers kunnen ...
Case bekijken

Inova Hair B2B webshop

Voor Inova Hair heeft Hogans een moderne site gerealiseerd die met uitzonderlijk veel gemak voor het bestellen van ...
Case bekijken

De nieuwe website van Top Hoveniers Dauvillier

De nieuwe website van Top Hoveniers Dauvillier draagt bij aan het vertrouwen van bezoekers door professionaliteit uit te ...
Case bekijken

Huisstijl en website Allround Trading

Als International Trading Company is het onmogelijk om zonder een professionele indruk met vertrouwen te handelen. Dit geldt ...
Case bekijken

Een moderne website voor Koeman reclame

Koeman reclame wilde door een nieuwe website meegaan met de tijd. Wij hebben de website in 2019 geheel ...
Case bekijken

Webshop De Bruin B.V. met Magento 2

Met de realisatie van de nieuwe website/webshop van de Bruin B.V. komt een einde aan het scheiden van ...
Case bekijken

Online vakmanschap voor VDH Loodgieter

Voor de nieuwe website van VDH Loodgieter hebben we gebruik gemaakt van Hogans Play. Door dit systeem te ...
Case bekijken

Hogans brand TEDx Wageningen University

6 november was het zo ver. Het allereerste TEDx Wageningen University event! Deze events zijn eendaagse conferenties volgens ...
Case bekijken