Skip to content

Hogans maakt de perfecte website voor Schaafsma Kliniek

Omdat wij bij Hogans er alles aan doen om onze websites zo perfect mogelijk te maken. Vinden wij het belangrijk om de ideeën van klanten mee te nemen in het eindproduct en de website volledig persoonlijk te maken. We hebben daarom altijd nauw contact met de klant en proberen onze ervaring, ideeën en de visie van de klant zo goed mogelijk samen te brengen tijdens het maken van een website.

Één van onze meest recente samenwerkingen was met fysiotherapeute Nathalie Schaafsma. Nathalie wilde een website die liet zien waar zij voor stond. De website moest haar huisstijl weergeven, informatief zijn en een hulpmiddel zijn voor haar klanten.   

Ontwerp en realisatie website Schaafsma

De website van Nathalie Schaafsma moest professioneel en tegelijkertijd geheel persoonlijk overkomen. Ook moest de website een makkelijke manier voor haar klanten zijn om contact te zoeken, of op de hoogte te blijven. Tijdens het proces is Nathalie zelf met verschillende ideeën gekomen die we allemaal in combinatie met onze ervaring en visie hebben kunnen toepassen.  

Unieke content

Alle content die Nathalie al had hebben wij geoptimaliseerd door middel van de nieuwste technieken te gebruiken. De content die terug te vinden is op schaafsmakliniek.nl is uniek. Zo kan je op de website non-stop video’s zien afspelen en is het mogelijk om tests te doen die laten zien of je oververmoeid bent en je vetpercentage meten. Wij hebben onderzoek gedaan naar deze content en deze afgesteld naar de wensen van de klant.

Hogans Play

De website van Nathalie Schaafsma is volledig gemaakt met onze eigen plugin Hogans Play. Via Hogans Play is het stylen van een website ook weggelegd voor mensen zonder programmeerkennis. Deze drag & drop plugin geeft jou de mogelijkheid om jouw website te stylen naar je eigen persoonlijke voorkeur. De klant kan daarom nadat wij de website gebouwd hebben wanneer nodig altijd nog een kleine aanpassing zelf doen.

SEO improvements

Op de website schaafsmakliniek.nl staan verschillende teksten die Nathalie zelf heeft aangeleverd. Deze teksten worden altijd volledig gecontroleerd en omgezet in SEO-teksten. Dit zorgt ervoor dat de website door Google serieus wordt genomen en bij zoekopdrachten snel bovenaan eindigt.

Google pagespeed

Door onze kennis op het gebied van websites bouwen is het ons gelukt een score van 98% te behalen bij Google PageSpeed. Dit houdt in dat onze website optimaal werkt en enorm snel is.

Leer meer van onze cases

hogans-logo-purple@2x

Info@hogans.nl

tel: +31(0)308991397

Papendorpseweg 75

3528 BJ Utrecht

Nederland

KvK: 30264647

BTW: NL820908642B01