Skip to content

Longevityze Before & After Photo App

Samen met Longevity ontwikkelde Hogans Agency een smartphone app voor professionals in de gezondheid en beauty branche. Het bijhouden van de voortgang van je cliënten is nu gemakkelijk.

Before & After App Longevityze

In samenwerking met Longevity heeft Hogans Agency een smartphone applicatie ontwikkeld voor professionals in de gezondheid en beauty branche: Longevityze Before & After Photo App. Deze app is gericht op het bijhouden van de voortgang van cliënten van professionals. Het maken van voor en na foto’s bij diverse behandelingen zoals figuurcorrectie, huidverbetering en het veranderen van een leefstijl, is hierbij een belangrijk onderdeel. Het doel van Longevityze is om meer inzicht te creëren op een langer gelukkig leven. Deze nieuwe app is daar een onderdeel van. De Longevityze Before & After Photo App zorgt ervoor dat je perfecte foto’s kunt maken van de voortgang van de cliënt. De bedoeling is dat je selecteert welk lichaamsdeel je wilt bekijken. Door het lichaamsdeel te selecteren kan er een nieuwe foto gemaakt worden of kunnen de al gemaakte foto’s met elkaar vergeleken worden. De app is verkrijgbaar in de App Store en is binnenkort ook te downloaden via Google Play. Longevityze heeft een App pagina, waar je de app op een handige, snelle manier direct kan downloaden.

Welke functies heeft de app?

Naast het maken van de voor en na foto’s, heeft de app nog andere handige functies:

  • Het aanmaken van cliënten.
  • Foto’s maken van verschillende lichaamsdelen.
  • Het maken van notities bij de foto’s.
  • Foto’s gemakkelijk vergelijken.
  • De omvangmeting toevoegen van verschillende onderdelen van het lichaam.
  • Een uitgebreide gewichtsmeting toevoegen (BIA of huidplooimeting).
  • Het opstellen en bijhouden van doelen.
  • Het weergeven van uitgebreide lichaams statistieken.

Over Longevityze

Longevityze is continue bezig met de ontwikkeling van verschillende tools om vitaliteit beter te managen. Ze willen helpen bij het creëren van meer inzicht op de factoren die leiden naar een langer en gelukkiger leven. Als eerste onderdeel van het creëren van inzicht is er nu de before & after photo app.  

De before & after photo app is de eerste stap die ze hebben gezet in de richting van meer inzicht geven. De app zorgt ervoor dat resultaten van behandelingen zoals een figuurcorrectie, een huidverbetering, of een lichaamsverandering, inzichtelijk worden. Door middel van het vergelijken van de foto’s kunnen specialisten gemakkelijk de verandering of voortgang aantonen bij hun cliënten.

Leer meer van onze cases

hogans-logo-purple@2x

Info@hogans.nl

Parijsboulevard 209

3541 CS Utrecht

Nederland

KvK: 30264647

BTW: NL820908642B01