Apps

appstores

Professioneel

Applicaties die via de Appstore of Google Play te downloaden zijn zorgen voor een vertrouwd en professioneel gevoel.

Pushberichten

Gebruikers van uw applicatie kunnen snel en eenvoudig bereikt worden door middel van pushberichten. Hierdoor bent u altijd dichtbij uw gebruikers.

Smartphone applicaties voor iOS en Android

Voor optimale performance en het gebruik van alle functionaliteiten van een smartphone  is een smartphone applicatie aanbevolen. De applicatie is te downloaden via die Appstore (Apple iOS) of Google Play (Android). Dit zorgt voor een vertrouwd en professioneel gevoel bij de gebruiker.

Bij de ontwikkeling kan er gekozen worden voor een Native of Hybrid Applicatie. Met de native oplossing heeft de applicatie mer integratiemogelijkheden met andere apps en toegang tot de smartphone bibliotheek voor gebruik van media. Ook is er geen internetverbinding nodig en heeft de app een hogere snelheid op het apparaat. De hybride app combineert het beste van twee werelden. De basis is opgebouwd zoals een native app, daarnaast wordt een deel van de inhoud gevuld door een website. Dit geeft veel flexibiliteit en bespaart veel tijd.

Afhankelijk van de wensen kan hier een keuze voor worden gemaakt.

 

 

 

longevityze-app

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Neem contact op met Hogans voor een vrijblijvend gesprek.

 

WAT WE DOEN BIJ HOGANS

hogans-voip

VoIP Telefonie

Ontdek de mogelijkheden van digitale telefonie.

VoIP Telefonie

Haal meer uit uw bedrijf met digitale telefoonverkeer. Niet alleen voordelig bellen, maar ook veel meer mogelijkheden. Koppelingen met software en andere tools.

email-marketing-magenta

E-mailmarketing

Verras en informeer klanten met nieuws, trends en aanbiedingen.

E-mailmarketing

Verras en informeer uw klanten met nieuws, trends en aanbiedingen. Laat zien dat u de specialist bent en waarom uw klanten met uw bedrijfs zaken doen.

e-commerce

Webshops

Gemakkelijk online verkopen. Bepaal zelf het niveau.

Webshops

Gemakkelijk online producten verkopen. Bepaal zelf het niveau. Van WooCommerce tot Magento 2. Van zelf invoeren van producten tot softwarekoppelingen. 

hogans-narrowcasting

Narrowcasting

Instore branding, inspiratie en informatie. 

Narrowcasting

Inspireer en informeer klanten en medewerkers met Narrowcasting. Bewegende beelden met het logo van uw bedrijf trekt de aandacht van iedereen.

internet

Websites

Online vindbaar en klaar voor conversie. Ook voor mobiele bezoekers.

Websites

Online vindbaar en klaar voor conversie met de nieuwste technieken. Ook voor mobiele bezoekers. Helemaal klaar voor de toekomst. 

social

Social

Informeer en inspireer nieuwe en bestaande klanten.

Social

Bereik verschillende doelgroepen via de social kanalen. Informeer en inspireer nieuwe en bestaande klanten. Laat zien waar uw bedrijf mee bezig is.

software

Software

Transformeer uw bedrijf met software op maat.

Software

Transformeer uw bedrijf met software op maat. Automatiseer en digitaliseer processen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

apps

Apps

Ontdek de mogelijkheden van smartphone applicaties.

Apps

Ontdek de mogelijkheden van smartphone applicaties en bedien uw doelgroep op maat. Kies de beste methode voor korte en lange termijn.

results

Advertisement

Direct nieuwe klanten met digitale promoties zoals Adwords.

Advertisement

Zorg direct voor nieuwe klanten met (betaalde) digitale promoties zoals Adwords. Doordat uitgaven en conversie gemeten worden zijn de kosten van een nieuwe klant duidelijk.

data

Data-oplossingen

Haal het maximale uit data. Ontdek nieuwe mogelijkheden.

Data-oplossingen

Haal het maximale uit uw data. Ontdek nieuwe mogelijkheden van opgeslagen data en genereer nieuwe mogelijkheden voor campagnes, promoties etc.