Data-oplossingen

Filteren

Dagelijks, wekelijks of maandelijks filteren kan volledige geautomatiseerd gebeuren. Ontdek nieuwe mogelijkheden en bespaar veel tijd met data-oplossingen van Hogans.

Genereren

Genereer nieuwe, bruikbare data zonder externe software en dure licenties. Maatwerk is kenmerkend voor data-oplossingen van Hogans. Hiermee krijgt u precies wat nodig is.

Controleren

Het controleren van data kan vele malen sneller als dit gebeurd door een computer. Nauwkeuriger en sneller data controleren en corrigeren kan met data-oplossingen van Hogans.

Haal het maximale uit uw data

Veel bedrijven beschikken over een grote hoeveelheid digitaal opgeslagen informatie, data. Deze data kan opgeslagen zijn in software, zoals een kassasysteem of voorraadbeheer. Vaak beperkt deze software zich tot het uitvoeren van de bedoelde hoofdtaken maar kan er met de opgeslagen data veel meer gebeuren. Zeker wanneer deze data gekoppeld kan worden met data uit andere software.

Met het ophalen, bewerken en verwerken van deze data heeft Hogans veel ervaring. Van éénmalig samenvoegen tot geautomatiseerde oplossingen die dagelijks, wekelijks of maandelijks data ophalen, bewerken en gebruiken.

Een veel voorkomende vraag is het filteren van data op specifieke kenmerken, maar de mogelijkheden zijn onbeperkt.

data-hogans-circle

DATA PROJECTEN

Datacollect voor KAF Almere

Voor Kunstlinie Almere Flevoland gingen we aan de slag om meer te weten te komen over de doelgroep en het verzamelen van data. Kaftival Om ...
Lees meer

Longevityze Before & After Photo App

Before & After App Longevityze In samenwerking met Longevity heeft Hogans Agency een smartphone applicatie ontwikkeld voor professionals in de gezondheid en beauty branche: Longevityze ...
Lees meer

Modellen Database

Voor het groeiende Hair & Beauty Company bedacht Hogans Agency de Modellen Database: een handige database van alle modellen. Modellen database voor Hair & Beauty ...
Lees meer

Easy Data Survey Techniek

Als onderdeel van de Customer Journey Survey ontwikkelde Hogans Agency de Easy Data Survey. Deze techniek zorgt ervoor dat de vraag van een survey mail ...
Lees meer

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Neem contact op met Hogans voor een vrijblijvend gesprek.

 

WAT WE DOEN BIJ HOGANS

hogans-voip

VoIP Telefonie

Ontdek de mogelijkheden van digitale telefonie.

VoIP Telefonie

Haal meer uit uw bedrijf met digitale telefoonverkeer. Niet alleen voordelig bellen, maar ook veel meer mogelijkheden. Koppelingen met software en andere tools.

email-marketing-magenta

E-mailmarketing

Verras en informeer klanten met nieuws, trends en aanbiedingen.

E-mailmarketing

Verras en informeer uw klanten met nieuws, trends en aanbiedingen. Laat zien dat u de specialist bent en waarom uw klanten met uw bedrijfs zaken doen.

e-commerce

Webshops

Gemakkelijk online verkopen. Bepaal zelf het niveau.

Webshops

Gemakkelijk online producten verkopen. Bepaal zelf het niveau. Van WooCommerce tot Magento 2. Van zelf invoeren van producten tot softwarekoppelingen. 

hogans-narrowcasting

Narrowcasting

Instore branding, inspiratie en informatie. 

Narrowcasting

Inspireer en informeer klanten en medewerkers met Narrowcasting. Bewegende beelden met het logo van uw bedrijf trekt de aandacht van iedereen.

internet

Websites

Online vindbaar en klaar voor conversie. Ook voor mobiele bezoekers.

Websites

Online vindbaar en klaar voor conversie met de nieuwste technieken. Ook voor mobiele bezoekers. Helemaal klaar voor de toekomst. 

social

Social

Informeer en inspireer nieuwe en bestaande klanten.

Social

Bereik verschillende doelgroepen via de social kanalen. Informeer en inspireer nieuwe en bestaande klanten. Laat zien waar uw bedrijf mee bezig is.

software

Software

Transformeer uw bedrijf met software op maat.

Software

Transformeer uw bedrijf met software op maat. Automatiseer en digitaliseer processen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

apps

Apps

Ontdek de mogelijkheden van smartphone applicaties.

Apps

Ontdek de mogelijkheden van smartphone applicaties en bedien uw doelgroep op maat. Kies de beste methode voor korte en lange termijn.

results

Advertisement

Direct nieuwe klanten met digitale promoties zoals Adwords.

Advertisement

Zorg direct voor nieuwe klanten met (betaalde) digitale promoties zoals Adwords. Doordat uitgaven en conversie gemeten worden zijn de kosten van een nieuwe klant duidelijk.

data

Data-oplossingen

Haal het maximale uit data. Ontdek nieuwe mogelijkheden.

Data-oplossingen

Haal het maximale uit uw data. Ontdek nieuwe mogelijkheden van opgeslagen data en genereer nieuwe mogelijkheden voor campagnes, promoties etc.